Još lakša Google pretraga

23/03/2017 15:18

Još lakša Google pretraga

Svi korisnici Google-ove aplikacije za mobilne telefone kojom se pretražuje internet uskoro mogu očekivati jako lepe vesti!

Naime, Google-ova mobilna aplikacija za pretragu interneta uskoro će dobiti nove opcije i korisne prečice koje će još više olakšati pretragu željenih pojmova i informacija.

Zahvaljujući novim opcijama i prečicama korisnici će imati priliku da na još brži i jednostavniji način dođu do željenih rezultata pretrage koji će biti još precizniji nego ranije. Šta bismo više mogli i poželeti!

Korisnici će tokom pretrage moći da pristupe informacijama o zabavi, sportu, kafićima i supermarketima koji su u blizini, ali i o na primer – vremenskoj prognozi, što može biti veoma korisno.

Pored ovih opcija i prečica koje će biti dostupne i Android i iOS korisnicima ove aplikacije za pretragu interneta – tu je i nekoliko opcija koje su namenjene samo Android korisnicima, među kojima je i opcija za prevođenje teksta uz pomoć Google Translate-a.

Za sada su ove novine dostupne samo korisnicima Google-a u Sjedinjenim Američkim Državama, dok će uskoro nove opcije biti dostupne i u Evropi.

Pogledajte kako izgledaju nove opcije i prečice na Google-ovoj mobilnoj aplikacijai za pretragu interneta:

 

23/03/2017 15:18

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments