Lista kandidata za stipendiju Fonda za mlade talente

30/12/2015 13:08

Lista kandidata za stipendiju Fonda za mlade talente

Studenti koji su ispunili uslove Konkurs za stipendiranje najboljih studenata nalaze se na preliminarnoj listi Fonda za mlade talente.

Ministarstvo omladine i sporta je objavilo listu na kojoj se nalaze najbolji studenti koji su konkurisali za stipendije koje se dodeljuju studentima završnih godina osnovnih akademskih studija i završnih godina master akademski studija.

Sve primedbe i žalbe na preliminarnu listu mogu se dostaviti najkasnije do 13. januara 2016. godine.

Odluka o usvajanju Liste kandidata koji ispunjavaju sve uslove naznačene u konkursu i Liste kandidata koji ne ispunjavaju jedan ili više uslova konkursa i/ili imaju nepotpunu dokumentaciju po Konkursu za stipendiranje do 800 najboljih studenata završnih godina osnovnih akademskih studija i do 400 najboljih studenata završnih godina master akademskih studija visokoškolskih ustanova koje su osnovane od strane Republike Srbije za školsku 2015/2016. godinu doneta je na sednici koja je održana 28. decembra.

Konkurs za stipendije Ministarstva omladine i sporta – Fonda za mlade talente trajao je od 7. oktobra do 13. novembra 2015. godine, a ukupno se prijavilo 2.062 studenta i studentkinje.

Od ukupnog broja kandidata, sa završnih godina osnovnih akademskih studija kompletnu dokumentaciju za konkurisanje imalo je 1.252 studenta, dok je sa završnih godina master akademskih studija njih 745 ispunilo sve uslove konkursa.

Nakon isteka roka za dostavljanje primedbi biće utvrđena Lista dobitnika stipendije.

Konačna Lista dobitnika stipendija biće istaknuta na sajtu Ministarstva omladine i sporta – Fonda za mlade talente Republike Srbije.

Lista kandidata koji su ispunili uslove konkurs za dobijanje stipendije za najbolje studente koju dodeljuje Ministarstvo omladine i sporta – Fond za mlade talente, nalazi se OVDE.

30/12/2015 13:08

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments