Prvi Sajam volonterizma na novosadskom Filozofskom fakultetu

01/03/2018 14:41

Prvi Sajam volonterizma na novosadskom Filozofskom fakultetu

Odsek za psihologiju Filozofskog fakulteta Univerziteta u Novom Sada najavlјuje prvi Sajam volonterizma na Novosadskom univerzitetu.

Sajam je otvorenog tipa i namenjen je studentima Univerziteta u Novom Sada (ali i drugim mladim Novosađanima) kako bi se na jednom upoznali za velikim brojem organizacija i njihovim programima i projektima.

Sajam će se održati u ponedelјak 5. marta od 10 do 14 časova u holu Filozofskog fakulteta.

Na samom Sajmu moći će da porazgovaraju sa predstavnicima organizacija, učestvuju u radionici o volonterizmu (uz prethodnu prijavu na https://goo.gl/forms/XbAA59bODF4XTG1y2) i da saznaju kako da svoja znanja i veštine unaprede kroz volontiranje u okviru različitih programa.

Na sajmu će se predstaviti: Centar za proizvodnju znanja i veština, Novosadski humanitarni centar, Ekumenska humanitarna organizacija, Play centar, Centar “Srce”, Mala srećna kolonija, Udruženje za pomoć MNRO Grada Novog Sada, Inkluzivni servis Cvrčak, ŠOSO Milan Petrović, JAZAS, SOS ženski centar, Novosadski volonterski servis, Omladinska prestonica Evrope Novi Sad – OPENS i Fondacija Novi Sad 2021.

01/03/2018 14:41

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments