AIESEC: Iskusi rad u multinacionalnoj kompaniji

20/09/2016 09:11

AIESEC: Iskusi rad u multinacionalnoj kompaniji

Naš dugogodišnji globalni partner DHL, prepoznao je potencijal mladih ljudi i aktivno učestvuje u razvijanju studenata, pružajući im mogućnost rada u kompaniji. Kako se trudi da svojim korisnicima obezbedi što bolje uslove, kompanija intergriše znanja iz raznih oblasti. Ovaj pristup neguje i u odnosu sa svojim zaposlenima, što im omogućuje svestranost i prilagodiljivost novim uslovima.

Trenutno imaju otvoreno mesto na poziciji Analitičara u sektoru tehnologije, u nemačkom gradu Bonu.

Rad kompanije se zasniva na sinergiji pet sektora, a ovu praksu konkretno organizuje sektor za tehnologiju. Imaju tri fokusa: razvoj sposobnosti, izgradnja zajednice i angažovanje korisnika kroz sektor tehnologije.

Praktikant bi sarađivao sa više sektora i prikupljao i integrisao informacije kako bi izgradio što jasniju sliku i bio precizniji u svom radu. Opis posla glasi ukratko glasi: sprovođenje istraživanja radi unapređenja lanca snabdevanja, istraživanje ciljne grupe i podrška pri organizovanju dogođaja koji imaju za cilj da kompaniju približe korisnicima.

Praksa traje između 36 i 48 nedelja, a mesečna plata iznosi 900€. Radno vreme je od od 9 do 17h, a dva dana mesečno su slobodna.

Da biste se prijavili za praksu u okviru “Global Talent” programa neophodno je da ste student završnih godina ili postdiplomac do 29 godina starosti. Prosek ocena se ne uzima u obzir, što omogućuje većem broju zainteresovanih da se prijavi.

Pored opštih uslova, neophodno je napredno znanje engleskog jezika i “Microsoft” poslovnog modela, kao i sposobnost uspešnog i jasnog prenošenja ideja. Ako pored ovoga posedujete i veštine organizovanja timskog rada, znanja iz oblasti marketinga i prodaje, to Vas čini još podesnijim za ovu priliku.

Ovo je samo jedna od mnoštva praksi koje nudi program “Global Talent”. Ovaj program stručnih praksi koji je namenjen studentima završnih godina studija i postdiplomcima, nudi mogućnost sticanja stručnog iskustva u inostranstvu. Pored usmerenosti na praktično radno iskustvo, program podržava razvoj socijalnih veština i multikulturalnosti.

AIESEC je najvećna gobalna mreža studenata koja povezuje studente iz preko 120 zemalja sveta. Kroz organizovanje volonterskih i stručnih praksi i raznih projekata edukativnog karaktera, AIESEC teži da mlade osnaži i ukaže im na njihov ogromni potencijal za liderstvo.

Prijavi se putem linka ili pogledaj kakve mogućnosti nose druge prakse – ovde.

Nakon prijave, bićeš kontaktiran/a u narednih 48h.

AIESEC na Univerzitetu Metropolitan
Nevena Feliks
Potpredsednica za odnose sa javnošću
Mob: +381.60.353.65.57
E-mail: [email protected]

20/09/2016 09:11

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments