Važni datumi za prvi konkursni rok na Filozofskom fakultetu

10/06/2015 10:19

Važni datumi za prvi konkursni rok na Filozofskom fakultetu

Objavljen je raspored za prvi konkursni rok za školsku 2015/2016. godine na Filozofskom fakultet u Novom Sadu.

Prijavljivanje kandidata koji će polagati prijemni ispiti na Filozofskom fakultetu vrši se 24, 25. i 26. juna od 9 do 13 časova u Amfiteatru fakulteta.

Prijemni ispiti održavaće se 29, 30. juna i 1. jula od 9 časova, dok će preliminarni rezultati biti objavljeni 3. jula do 15 časova.

Svoje žalbe kandidati mogu predati 6. jula od 9 do 12 časova, posle čega će se objaviti konačna rang lista koja se očekuje 7. jula do 15 časova.

Kandidati koji polože prijemni ispit i koji se kvalifikuju za upis u okviru kvote budžetskih studenata upisivaće se 8. i 9. jula od 9 do 13 časova, dok će 9. jula u 14 časova u Amfiteatru biti objavljen broj nepopunjenih mesta u okviru kvote za upis budžetskih studenata i popunjavanje kvote javnim prozivanjem i upisivanjem kandidata prema redosledu na konačnoj rang listi.

Oglašavanje broja nepopunjenih mesta u okviru kvote za upis studenata na budžet i popunjavanje kvote javnim prozivanjem i upisivanjem kandidata prema redosledu na konačnoj rang listi održava se 9. jula u 14 časova u Amfiteatru.

Studenti koji su se kvalifikovali za upis na budžet moraju se upisati do navedenog termina, u suprotnom smatraće se da je odustao od upisa, pa će njegovo mesto zauzeti naredni kandidat koji se nalazi odmah ispod na konačnoj rang listi.

Ukoliko se studenti ne odazovu i ne upišu prilikom oglašavanja broja nepopunjenih mesta u okviru kvote za upis budžetskih studenata i javne prozivke imena po redosledu na konačnoj rang listi (9. jula u 14 časova) gube pravo da se upišu na fakultet o trošku države u junskom konkursnom roku.

Kandidati koji su se kvalifikovali za upis u okviru kvote samofinansirajućih studenata mogu se upisati 10. i 13. jula od 9 do 13 časova.

Oglašavanje broja nepopunjenih mesta na samofinansiranju održava se 13. jula u 14 časova u Amfiteatru.

Upis studenata na samofinansirajuće studije završava se 14. jula. Ukoliko se student do tada ne upiš na fakultet, smatraće se da je odustao od upisa.

Upis studenata koji su se odazvali i potpisali na javnoj prozivci 13. jula na preostala mesta u okviru kvote za upis samofinansirajućih studenata održaće se 14. jula od 9 do 13 časova.

Opšta prozivka naupisanih kandidata za preostala mesta na određenim studijskim programima održaće se 15. jula u 12 časova u Amfiteatru. Tada će studenti imati priliku da se upišu na studijski program koji nisu napisali u prijavi a na kojem ima slobodnog mesta. Jedini uslov koji studenti moraju da ispune jeste da su položili prijemni ispit.

Studenti će se 16. jula od 9 do 13 časova upisati na studijske programe za koje su se prijavili na opštoj prozivci koja se održala 15. jula.

Nepopunjena mesta biće oglašena u drugom konkursnom roku.

Više informacija o konkursu nalazi će se na oglasnim tablama na fakultetu i na sajtu.

10/06/2015 10:19

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments