Polaganje na bubicu čak i na medicinskom

13/10/2014 11:53

Polaganje na bubicu čak i na medicinskom

Prof. dr Dušan Milisavljević je na svom tviter profilu objavio kako je jednom studentu u Nišu vadio bubicu iz uva, koju nije mogao da izvadi nakon polaganja ispita.

“Upravo sam vadio iz uva bubicu za polaganje ispita. Juče je položio, ali nije mogao da je izvadi pa došao. Nije on prevario profesora, već sebe”, tvitovao je profesor Milisavljević.

Prof. dr Dušan Milisavljević je bio predsednik Skupštinskog odbora za zdravlje i porodicu i ORL odeljenja u Kliničkom centru u Nišu, a za Blic je objasnio kako je u subotu bio u moralnoj dilemi zbog ovog studenta.

On kaže da je hteo da prijavi studenta da je varao, ali da to ne sme da uradi jer kao doktor ne sme da otkriva identitet pacijenta. On kaže da je student došao odmah nakon ispita, ali da nije hteo da kaže na kom fakultetu studira.

“Da se ne bi videla i štrčala, bubicu je duboko gurnuo u uvo. Ona je upala dublje u kanal, preko bubne opne. Na taj način mu se i oštetio ušni kanal“, objasnio je dr Milisavljević.

Doktor je bacio bubicu u smeće nakon što ju je izvadio, na šta je student malo burnije odreagovao jer ju je iznajmio za 2500 dinara i trebalo je da je vrati.

Doktor je rekao da je ovo pokazatelj toga koliko nam je moral u društvu opao i da više ništa nije sveto, kao i da student nije prevario sve nas i profesora, već svoju budućnost.

Izvor: Blic

13/10/2014 11:53

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments