Otvoren konkurs za Koka-kola program letnje prakse

14/03/2018 12:37

Otvoren konkurs za Koka-kola program letnje prakse

Kompanija Coca-Cola HBC Srbija poziva studente treće i četvrte godine, apsolvente, diplomce, polaznike master studija, kao i sve one koji su u prethodne dve godine diplomirali, da se prijave na šesti Coke summership program letnje prakse.

Prijave su otvorene od 12. marta do 09. aprila, a praksa traje 6 nedelja, u periodu od 06. jula do 17. avgusta,

Studentska praksa u Coca-cola kompaniji

Program prakse studentima pruža priliku da steknu prva radna iskustva, kao i da kroz rad sa mentorima, edukaciju, treninge i upoznavanje funkcionisanja velikog poslovnog sistema uspešno započnu poslovnu karijeru i unaprede teorijski stečena znanja sa svojih fakulteta. U Coke summership programu do sada je učestvovalo blizu 150 polaznika, a više od 50 stipendista dobilo je zaposlenje u kompaniji.

Studenti će tokom šestonedeljnog programa imati priliku da usavrše svoje liderske sposobnosti, poslovnu komunikaciju i efikasno upravljanje vremenom, veštine u upravljanju projektima, kao i veštine prezentovanja.

Na nedeljnom nivou, polaznici će imati priliku da stiču iskustvo kroz četiri dana rada na konkretnom projektu sa mentorom, a imaće i jedan dan interaktivnih predavanja u kojima su predavači top menadžeri kompanije, ali i stručnjaci iz poslovnih organizacija sa kojima kompanija sarađuje.

Studenti koji završe program dobiće potvrdu o završenoj praksi, i ulaze u bazu za potencijalne zaposlene kompanije Coca-Cola HBC Srbija.

Više informacija, kao i formular za prijavu naći ćete OVDE.

14/03/2018 12:37

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments