Prijavljivanje za Coke Summership letnju praksu

17/03/2015 14:38

Prijavljivanje za Coke Summership letnju praksu

Počelo je prijvaljivanje za Coke Summership letnju praksu koju organizuje kompanija Coca-Cola Hellenic.

Ova praksa namenjena je studentima treće i četvrte godine studija, apsolventima, diplomcima (koji su fakultet završili u prethodne dve godine), kao i studentima koji pohađaju master programe na akreditovanim univerzitetima u Srbiji.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti do 4. maja 2015. godine, a praksa se održava u julu i avgustu mesecu.

Prijavljivanje se vrši popunjavanjem formulara koji se nalati na sajtu. Nakon toga, kompanija će organizovati selekciju kandidata.

Svi koji budu pohađali praksu dobiće potvrde o završetku prakse, a pored toga ući ći u bazu za potencijalne zaposlene u kompaniji Coca-Cola Hellenic.

Coke Summership letnja praksa namenjena je studentima kako bi dobili priliku da u praksi primene znanje koje su stekli tokom školovanja i usavrše veštine koje će im biti potrebne za dalje profesionalno usavršavanje. Praksa u trajanju od šest nedelja, sastoji se od programa prema kojem studenti tokom jedne nedelje imaju četiri dana prakse na konkretnom projektu sa mentorom, a jedan dan provode na predavanjima top menadžera kompnije i stručnjaka poslovne organizacije sa kojima Coca-Cola Hellenic sarađuje.

Polaznici Coke Summership letnje prakse imaće priliku da steknu veštine u upravljanju projektima, prezentovanju, kao i liderske sposobnosti, da podignu svoju poslovnu komunikaciju na viši nivo i da nauče kako da efikasno upravljaju vremenom.

Izvor: BizLife

17/03/2015 14:38

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments