Multidisciplinarna stručna praksa iz oblasti Primenjene zaštite mora na Egejskim ostrvima u Grčkoj

13/12/2019 10:06

Multidisciplinarna stručna praksa iz oblasti Primenjene zaštite mora na Egejskim ostrvima u Grčkoj

Projekti se odvijaju u istraživačkim bazama Arhipelagos instituta na ostrvima Samos i Lipsi u istočnom Egejskom moru

Na kurs mogu da se prijave dplomci, studenti i istraživači volonteri. Cilj je obogaćivanje znanja praktičnim iskustvom u radu na dostupnim terenskim istraživačkim projektima i projektima zaštite sa sledećim timovima: Morski sisar, Primenjeni GIS, Zaštita mora i Mikroplastika na Arhipelagos institutu za zaštitu mora. Polaznici prakse obezbeđuju naučnu podršku za projekte Arhipelagos instituta i dobijaju jedinstveno, praktično iskustvo iz oblasti zaštite mora.

Praksa se bavi ključnim pitanjima zaštite i naučnim pitanjima koja se odnose na zaštitu retkog biodiverziteta regiona. Cilj Arhipelagos programa prakse je da obezbedi učesnicima istraživačko iskustvo na terenu, na taj način direktno doprinoseći budućnosti ovog jedinstvenog ekosistema.

Svaka stručna praksa je usmerena na razvijanje liderskih sposobnosti studenata, kao i njihovih sposobnosti za nezavisno istraživanje i učenje, koje povećavaju šanse za zaposlenje.

Za prijavu je potrebno poslati primerak kratke biografije, propratno pismo i jedno pismo preporuke na: [email protected]

Više informacija o dodeli mesta i projektima stručne prakse naći ćete OVDE.

13/12/2019 10:06

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments