Konkurs za filmski kamp “Interakcija 2016”

21/03/2016 09:28

Konkurs za filmski kamp “Interakcija 2016”

Otvoren je konkurs za učešće na 11. Međunarodnom studentskom filmskom kampu “Interakcija 2016” na koji se svi zainteresovani mogu prijaviti do 15. aprila.

Nezavisni filmski centar “Filmart” poziva se da se prijave za učešće na filmskom kampu “Interakcija 2016” koji će se održavati do 12. do 29. avgusta u Požegi.

Na konkursu mogu učestvovati studenti i studentskinje produkcije, režije, kamere, dizajna zvuka ili montaže, a koji su učestvovali u produkciji bar jednog dokumentarnog filma.

U toku trajanja filmskog kampa 15 učesnika će biti podeljeno u tri grupe i snimaće tri dokumentarna filma na zadatu temu.

Istovremeno sa produkcijom filmova, biće realizovani i prateći programi:

program “Interscreen”, izlet, sportske i muzičke aktivnosti, kao i premijerne projekcije filmova.

Tokom kampa radni jezik će biti engleski. Organizatori učesnicima obezbeđuju smešaj, ishranu, putne troškove na relaciji Beograd – Požega – Beograd, kao i tehniku i materijal za produkciju.

Učesnici će morati da snose troškove puta do Beograda i nazad, međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja i izdavanja viza, ukoliko je potrebno.

Više informacija nalazi se ovde.

Pored prijave, potrebno je poslati i film u čijoj je produkciji kandidat učestvovao, a koji je dokumentarni, titlovan na engleski jezik i snimljen tokom studiranja.

21/03/2016 09:28

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments