“Freshhh 2015” onlajn takmičenje za studente

12/03/2015 10:10

“Freshhh 2015” onlajn takmičenje za studente

Otvoren je konkurs za prijavljivanje na onlajn takmičenje za studente u rešavanju izazova u naftno-gasnom sektoru “Freshhh 2015”, koje organizuje MOL Grupa – međunarodna kompanija za naftu i gas.

Na takmičenju učestvuju timovi od tri člana, a prijavljivanje traje do 3. aprila.

“Freshhh” takmičenje se ove godine održava deveti put, a namenjeno je nadarenim studentima koji su zainteresovani za izazove iz stvarnih životnih situacija koje prate rad u naftnoj i gasnoj industriji.

Prijava za takmičenje međunarodnih timova iz celog sveta vrši se putem sajta.

Za prva tri tima nagrada je ukupno 25.000 evra, a imaće pravo i da se pridruže međunarodnom timu MOL Grupe. Pet vodećih timova imaće priliku da se priključe programu za diplomce pod nazivom “Growww”.

Studenti koji učestvuju u “Freshhh” takmičenju kao zadatak imaće da stvore potpuno novu naftnu kompaniju, da donose odluke na projektima istraživanja i razvoja sa colje da nađu nova bogata izvorišta, da izrade rafineriju za različite proizvode i odrede najbolji prortfolio proizvoda koji će dovesti do stvaranja profita.

“Freshhh” takmičenje se odvija u tri kruga, a pet najboljih timova nastupiće uživo u Finalu koje se održava u Budimpešti 28. maja.

Članovi pet najboljih timova dobiće priliku da započnu karijeru na poziciji Growww-era (“razvojnika”) u MOL Grupi.

Program Growww nudi više od 200 poslovnih pozicija (od inženjera do ekonomista i infomatilara) za diplomce i mlade profesionalce.

“Freshhh” onlajn studentsko takmičenje je u prethodnih osam godina okupilo više od 10.000 studenata iz više od 70 država iz celog sveta.

MOL Grupa je međunarodna kompanija za naftu i gas, koja ima sedište u Budimpešti, a svoja predstavništva ima u više od 40 zemalja širom sveta u kojima radi 30.000 zaposlenih.

Izvor: RTV

12/03/2015 10:10

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments