Stipendije od sada u UniCredit banci

05/10/2014, 20:41

Stipendije od sada u UniCredit banci

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije potpisalo je sa UniCredit Bankom Ugovor o pružanju bankarskih usluga za isplatu učeničkih i studentskih kredita i stipendija i obavljanje dela stručnih poslova.

Od ove školske godine, UniCredit Banka će obavljati sve potrebne aktivnosti u vezi sa obradom i isplatom učeničkih i studentskih kredita i stipendija, a koje će se realizovati u ekspoziturama ove banke.

Mesečni iznos za učenički kredit iznosi 5.400 dinara, a za studentski 8.400 dinara. Ta cifra pokriva troškove smeštaja i ishrane na mesečnom nivou u učeničkim i studentskim domovima.

Svi korisnici učeničkih kredita, kao i studentskih i učeničkih stipendija mogu da otvore besplatan Studentski tekući račun u ekspoziturama UniCredit Banke širom Srbije. Navedeni računi će se koristiti za isplatu rata kredita odnosno stipendije.

Da bi otvorili račun, studenti treba da donesu ličnu kartu i indeks na uvid, a učenici koji poseduju ličnu kartu prilažu istu, kao i đačku knjižicu. Učenici koji nemaju ličnu kartu, račun mogu da otvore uz đačku knjižicu, kopiju izvoda iz matične knjige rođenih i uz prisustvo roditelja.

Isplata studentskih kredita, putem studentskih čekova, vršiće se u ekspoziturama UniCredit Banke. Studenti će biti upoznati sa svim detaljima isplate prilikom podizanja čeka, u studentskoj službi matične visokoškolske ustanove. U Boru, Prokuplju, Blacu, Bujanovcu, Leposaviću, Lešku, Zvečanu, Kosovskoj Mitrovici i Kragujevcu, studenti će moći da izvrše naplatu studentskog čeka na isplatnim mestima Pošte Srbije.

05/10/2014, 20:41

4
Komentari:

Vaša email adresa neće biti objavljena.
Sva polja su obavezna*

4 Komentara
0 Replika
0 Pratioci
 
Najviše reakcija
Najposećenija diskusija
najnoviji najnoviji najviše glasova
Ucenica

Da li se zna kada ce poceti isplata ucenickih stipendija za decembar, januar, februar..?

Bankar

Za sad još nemamo precizne informacije. Čim budemo imali, objavićemo ih na edukacija.rs. Srdačan pozdrav

ivan

kada pocinje isplata za studente koji su dobili stipendiju u skolskoj 2014/15 ?

Maja

Da li neko zna kada ce biti isplata? 🙂