Ubrzajte rad internet pretraživača

07/08/2015 09:55

Ubrzajte rad internet pretraživača

Prilikom pretraživanja interneta nije retkost da otvorimo previše tabova, čak i kada to nije neophodno. Osim što je nepregledno, previše otvorenih tabova usporava pretraživanje.

Internet pretraživači, kao što su Chrome i Firefox, mogu početi sporije da rade, ukoliko istovremeno otvorimo više tabova, što znači da bi to trebalo da se izbegava, kad god je to moguće. Međutim, ukoliko je to neophodno onda je potrebno pronaći rešenje za ovaj problem, kako bi pretraživači radili što bolje.

Ukoliko je potrebno da veči broj tabova bude otvoren istovremeno na Chrome-u ili Firefox-u, najbolje je koristiti OneTab koji će rešiti ovaj problem na najbolji način.

OneTab radi na sledeći načn – klikom na ikonicu OneTab “konvertuju” se svi tabovi sa Chrome-a ili Firefox-a u listu na kojoj se nalaze i podaci o vremenu pokretanja taba, kao i kratkim opisom. Na taj način štede se resursi računara i ne usporava se njegov rad.

Za otvaranje željenog taba koji se nalazi u OneTab-u dovoljno je da ga pronađete na listi i kliknete na njega.

OneTab se preuzima besplatno, bezbedan je i štiti privatnost korisnika, a prema iskustvima korisnika – zahvaljujući njemu računar se brže podiže iz stanja mirovanja.

OneTab možete preuzeti ovde.

07/08/2015 09:55

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments