Šta će sve imati Apple Watch?

10/03/2015 13:09

Šta će sve imati Apple Watch?

Kompanija Apple je na konferenciji predstavila koje će se sve aplikacije naći na njihovom Apple Watch-u, pametnom satu. Među aplikacijama nalaze se Twitter, Instagram, American Airlines, Uber i WeChat, ali i Apple-ove usluge Apple Pay i Siri.

apple-smart-watch

Apple Watch

Pametni sat kompanije Apple se očekuje već duže vreme, a na konferenciji su pokazali da će on moći da se poveže sa različitim uređajima.

Apple Watch u sebi sadrži zvučnike koji omogućavaju da se prosledi ili odgovori na poziv direktno sa sata, a pored toga ovaj pametni sat ima i aparat za merenje srčanog ritma. Takođe, Apple Watch će pokazivati i da li je korisnik predugo sedeo, a pomoći će i u izvršavanju rekapitulacije aktivnosti tokom protekle sedmice.

Apple-ov pametni sat u prodaji će biti od 24. aprila, a cena će se kretati od 349 dolara – koliko košta najjeftinija verzija, a čak 10.000 dolara će koštati zlatna verzija koja će biti dostupna samo u određenim državama.

Apple Watch će se naći i u pretprodaji od 10. aprila u Americi, Velikoj Britaniji, Kini, Australiji, Kanadi, Francuskoj, Nemčkoj, Japanu i Hong Kongu.

Izvor: Telegraf

10/03/2015 13:09

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments