Ko će moći da koristi nove opcije koje priprema Instagram?

13/09/2016 10:19

Ko će moći da koristi nove opcije koje priprema Instagram?

Razvojem tehnologije i mogućnosti koje nam nude novi pametni mobilni telefoni, razvijaju se i opcije na popularnim društvenim mrežama.

Instagram je jedna od društvenih mreža koja je popularna širom sveta i koja ima veliki broj korisnika, a sve ovo uspeva zahvaljujući tome što opcijama koje nudi korisnicima u potpunosti prati sve promene u tehnologiji.

Pročitajte i: Predstavljen novi iPhone 7: Da li će opravdati svoju cenu?

Kako bi se u potpunosti iskoristile mogućnosti sve moćnijih modela pametnih telefona, Instagram ponovo uvodi neke opcije, ali ovaj put su one “rezervisane” samo za određen krug ljudi.

Poslednje što je instagram uveo bilo je zumiranje sadržaja, koje je dostupno korisnicima iOS aplikacije, ali će uskoro biti dostupno i Android korisnicima. Međutim, ono što je novo odnosiće se samo na vlasnike najnovijeg modela Apple telefona.

Pročitajte i: Instagram je konačno uveo i ovu opciju!

S obzirom na to da je iPhone 7 predstavljen nedavno i da je sa sobom doneo mnoge izmene i unapređene mogućnosti, Instagram je odlučio da napravi opcije koje će biti “rezervisane” samo za vlasnike ovih telefona.

Tako će svi vlasnici iPhone 7 koji koriste Instagram imati priliku da koriste preuređene, ali i nove filtere koji će pomoći da se što bolje iskoriste novi senzori za boju koje ovaj telefon ima. Na ovaj način vlasnici iPhone 7 će imati verovatno najkvalitetnije fotografije i video zapise na ovoj društvenoj mreži.

13/09/2016 10:19

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments