Google nudi rešenje za čekanje u redu

04/08/2015 15:55

Google nudi rešenje za čekanje u redu

Niko ne voli da čeka u redu. Kompanija Google je zbog toga osmislila način da se izbegne ova situacija, bilo da je to u banci, prodavnici ili nekom drugom mestu.

Čini vam se da kad god vi dođete da platite račun – baš svi dođu u tu banku. Naizgled nema kraja redu u kom se vi nalazite. Uskoro ćete moći da kontrolišete ovakve situacije i ne nađete se opet u beskrajno dugom redu.

Google je poboljšao svoj pretraživač i sada nudi opciju da još bolje istražite ono što vas interesuje. Ukoliko tražite određenu banku, poštu, prodavnicu ili nešto slično tome, Google će vam pokazati lokaciju, određene podatke, radno vreme, ali i vreme najčešćih gužvi na tom mestu – poređanih po satima i danima u nedelji.

Na taj način moći ćete da se isplanirate bolje i ne gubite vreme čekajući u redovima. Ovako je kompanija Google osmislila pomoć svima koji ne žele da svaki put čekaju u redu kako bi obavili neke svakodnevne aktivnosti.

Osim što ćete moći da izbegnete čekanje u redu, imaćete priliku i da zahvaljujući Google-u saznate i kada je najveća gužva u vašoj teretani, omiljenom kafiću ili restoranu.

google-cekanje-u-reduIako je ova mogućnost već na raspolaganju velikom broju ljudi širom sveta, potrebno je još vremena kako bi se ova opcija omogućila baš svima koji koriste Google pretraživač.

04/08/2015 15:55

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments