Blokiranje pošiljaoca na Gmail-u

23/09/2015 13:49

Blokiranje pošiljaoca na Gmail-u

Svi koji koriste Google-ovu elektronsku poštu i pritom imaju Android pametne telefone – obradovaće se inovaciji koja je uvedena na Gmail-u.

Kompanija Google je najavila da će se u najnovijem ažuriranju Gmail aplikacije za Android operativni sistem, aplikacija sastojati od još dve nove funkcije.

Poenta novina jeste da se pomogne prilikom “sređivanja” inboksa, kako u njemu ne bi bilo previše nepotrebnih informacija.

Block Sender

Gmail će omogućiti blokiranje pošiljaoca svima koji koriste ovu aplikaciju na pametnim telefonima. Dovoljno je samo u bilo kojoj poruci otići u meni sa opcijama i izabrati ovu funkciju ako želite da više ne primate mejlove od tog pošiljaoca.

Sve poruke koje vam u buduće bude slao pošiljalac kog ste blokirali, odlaziće u Spam sanduče, tako da će vam inboks biti oslobođen tih mejlova.

Blokiranje pošiljaoca je već dostupno na Gmail-u na webu, a sada je ta opcija dostupna i za one koji Gmail koriste kao jednu od aplikacija na svom Android pametnom telefonu.

Osim blokiranja pošiljaoca, Android Gmail aplikacija će sada imati i funkciju Unsubscribe, koja je već aktivna na Gmail-u na web.

23/09/2015 13:49

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments