Back to homepage

Studiranje u Frankfurtu

Studiranje u Franfurtu – Frankfurt je poznat kao grad kontrasta, jer se u njemu susreću neki od najavangardnijih poslovnih nebodera u Evropi i dobro očuvane istorijske građevine, koje možete videti u Starom Gradu (Altstadt). Poznat je i kao internacionalni grad trgovine i poslovanja.

ŽELIŠ DA STUDIRAŠ U INOSTRANSTVU?

Ukoliko ste se odlučili da studije nastavite u inostranstvu, za to postoji posebna procedura, a naš stručni tim će biti uz vas tokom celog procesa. Pomažemo vam u pripremi dokumentacije, posredujemo prilikom upisa, pomažemo u odabiru fakulteta.

DETALJNIJE

POMOĆ PRI IZBORU FAKULTETA ILI VISOKE ŠKOLE

Ne znate šta da upišete ili želite da se prebacite na drugi fakultet? Portal Edukacija, pomaže vam pri izboru fakulteta kroz test profesionalne orijentacije. Takođe, posredujemo prilikom prebacivanja sa jednog na drugi fakultet ili visoku školu.

DETALJNIJE

OSTVARI POPUST NA ŠKOLARINU I DO 20%!

Ostvarite popust na školarinu prilikom upisa privatnog fakulteta ili visoke škole i uštedite i do 20%. Sačuvajte vreme i novac, a brigu o upisu prepustite nama. Ustanove sa kojima sarađujemo su najbolje privatne obrazovne ustanove u zemlji!

DETALJNIJE

Studije u Franfurtu

Studije u Frankfurtu nude kvalitetno obrazovanje svim studentima, a veliki broj njih dolazi iz različitih delova Evrope. Univerzitet u Frajburgu spada u red elitnih, kao i još 10 univerziteta u državi.

Fakulteti i univerziteti u Frankfurtu, nakon završetka studija dodeljuju međunarodno priznate diplome. Da bi studirali na nekom od visokoškolskih ustanova u Frankfurtu učenici iz Srbije moraju priložiti dokaz o položenoj maturi ili diplomu o završenoj srednjoj školi.

Ukoliko je priložena diploma vrednovana kao nemačka matura, prelazite na sledeći korak, a to je prijava formularom Antrag auf Zulassung zum Studium. Ovaj formular možete nabaviti u Sekretarijatu za strane studente na svakom univerzitetu. Detaljnije o upisu na fakultete u Nemačkoj pogledajte OVDE.

Pogledajte listu fakulteta i univerziteta u Frankfurtu.

Univerziteti / Fakulteti u Frankfurtu - Spisak

  • Johann Wolfgang Goethe University
  • Städelschule
  • University of Applied Sciences
  • University of Music and Performing Arts

Pogledajte još