Back to homepage

Studiranje u Beču

Studiranje u Beču – Glavni grad Austrije je jedan od najposećenijih gradova Evrope, a svoj šarm i bogatu istoriju duguje svojoj fantastičnoj lokaciji na obalama Dunava. Vekovima je bio kapija između Istoka i Zapada, a danas je jedno od vodećih ekonomskih i kulturnih sedišta Evrope.

ŽELIŠ DA STUDIRAŠ U INOSTRANSTVU?

Ukoliko ste se odlučili da studije nastavite u inostranstvu, za to postoji posebna procedura, a naš stručni tim će biti uz vas tokom celog procesa. Pomažemo vam u pripremi dokumentacije, posredujemo prilikom upisa, pomažemo u odabiru fakulteta.

DETALJNIJE

POMOĆ PRI IZBORU FAKULTETA ILI VISOKE ŠKOLE

Ne znate šta da upišete ili želite da se prebacite na drugi fakultet? Portal Edukacija, pomaže vam pri izboru fakulteta kroz test profesionalne orijentacije. Takođe, posredujemo prilikom prebacivanja sa jednog na drugi fakultet ili visoku školu.

DETALJNIJE

OSTVARI POPUST NA ŠKOLARINU I DO 20%!

Ostvarite popust na školarinu prilikom upisa privatnog fakulteta ili visoke škole i uštedite i do 20%. Sačuvajte vreme i novac, a brigu o upisu prepustite nama. Ustanove sa kojima sarađujemo su najbolje privatne obrazovne ustanove u zemlji!

DETALJNIJE

Studije u Beču

Studije u Beču pohađa veliki broj stranih studenata, koje pored kvalitetnog obrazovanja, privlači i sam grad svojom kosmopolitskom atmosferom i specifičnim šarmom.

Fakulteti i univerziteti u Beču omogućavaju studentima širok spektar obrazovnih profila i obrazovanje na najvišem nivou. Kako biste se prijavili za studije u Austriji, morate da pošaljete aplikaciju i potrebnu dokumentaciju, bilo univerzitetu bilo nekoj drugoj instituciji. Neki univerziteti pružaju mogućnost (ili to daju kao jedinu opciju) registraciju putem interneta a potom vam detaljnije informacije šalju putem interneta. Više o uslovi ma upisa pogledajte OVDE.

Pogledajte listu fakulteta u Beču.

Univerziteti / Fakulteti u Beču

  • Academy of Fine Arts Vienna
  • International Business School
  • MODUL University Vienna
  • University of Applied Sciences BFI Vienna
  • University of Natural Resources and Applied Life Sciences Vienna
  • University of Veterinary Medicine, Vienna
  • University of Vienna
  • Vienna University of Economics and Business Administration
  • Vienna University of Technology

Pogledajte još