Večeras počinje EXIT

10/07/2013 13:06

Večeras počinje EXIT

Jedan od najboljih muzičkih festivala u regionu, a i šire, večeras počinje u Novom Sadu. Ove godine program je više nego kvalitetan. Gotovo sam krem muzičkog sveta će ove sedmice okupirati Petrovaradinsku tvrđavu. Zvezde poput Snup Lajona, Najla Rodžersa, Davida Gete, grupe Prodidži, uz naše izvođače, kao što su Marčelo, DJ Marko Nastić i drugi, obeležiće ovogodišnji EXIT festival.

exit2013head1

Stranci pristižu sa svih strana, i na svakom ćošku možete videti posetioce koji su stižu ili su već ovde nekoliko dana. Smeštaj je moguć kako u privatnim stanovima, tako i na EXIT kampu, gde če biti oko hiljadu kampera. Predviđa se da će ovogodišnji EXIT oboriti rekorde po posećenosti, a dolaze nam ljudi iz 60 zemalja širom sveta.

Prvo veče festivala će svakako obeležiti Najl Rodžers sa svojom grupom Čik, dok će pre njega nastupiti naš poznati hor Viva Vox. Za Najla Rodžersa, muzički stručnjaci tvrde da je jedan od najboljih muzičkih producenata ikada, pa ne sumnjamo da će prva noć biti nestvarna.

Pored brojnih zvezda, koje će obeležiti večerašnji početak festivala, glavna tema večeri će biti, svakako i promocija naše zemlje u svetu, jer EXIT festival kao uspešna manifestacija, predstavlja jedan od brendova Srbije.

10/07/2013 13:06

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments