Global Talent: Vredno profesionalno iskustvo

28/06/2016 09:05

Global Talent: Vredno profesionalno iskustvo

Pred kraj studija obično počnemo da razmišljamo o odlasku na  stručnu praksu kako bismo usavršili znanje stečeno na fakultetu. Uvek nam je cilj da praksa bude u nekoj uspešnoj i cenjenoj kompaniji koja će nam pružiti podsticajnu atmosferu. Zato verujemo da ste zainteresovani da pročitate više o praksi koju organizuje “Wizz Air” u Budimpešti.

Kako ova multinacionalna kompanija omogućava velikom broju ljudi da putuju širom sveta, jasno je da veliku pažnju posvećuju komunikaciji sa svojim klijentima. Zato kompanija ume da ceni doprinos mladih i obrazovanih ljudi, posvećenih poslu.  

Rad sa klijentima je dinamičan i omogućava kontinuirano učenje i ovladavanje brojnim veštinama. Ovo praksa zahteva komunikaciju sa ljudima iz celog sveta, te je poznavanje više jezika, ali i više kultura, velika prednost. Pored naprednog nivoa engleskog jezika, poželjno je znati i jedan od sledećih jezika: nemački, poljski, švedski, bugarski, makedonski, francuski, italijanski, španski.

Praksa traje godinu dana, što Vam omogućava da steknete sveobuhvatno znanje iz oblasti prodaje i marketinga. Mesečna plata iznosi 470 USD.

Pored napretka na profesionalnom planu, imaćete priliku da upoznate drugu kulturu i iskusite samostalan život u inostranstvu.

Ovo je samo jedna od mnoštva praksi koje nudi program “Global Talent”. Ovaj program stručnih praksi koji je namenjen studentima završnih godina studija i postdiplomcima, nudi mogućnost sticanja stručnog iskustva u inostranstvu. Pored usmerenosti na praktično radno iskustvo, program podržava razvoj socijalnih veština i multikulturalnosti.

Prijavi se putem linka ili pogledaj kakve mogućnosti nose druge prakse ovde.

Nakon prijave, bićeš kontaktiran/a u narednih 48h.

AIESEC je najvećna gobalna mreža studenata koja povezuje studente iz preko 120 zemalja sveta. Kroz organizovanje volonterskih i stručnih praksi i raznih projekata edukativnog karaktera, AIESEC teži da mlade osnaži i ukaže im na njihov orgormni potencijal za liderstvo.

AIESEC na Univerzitetu Metropolitan

Nevena Feliks

Potpredsednica za odnose sa javnošću

Mob: +381.60.353.65.57

E-mail: [email protected]

28/06/2016 09:05

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments