Global Talent: Budi predavač jezika u Istanbulu!

24/11/2016 13:57

Global Talent: Budi predavač jezika u Istanbulu!

Napoleon je jednom rekao: „Ukoliko bi svet bio jedna država, Istanbul bi bio njen glavni grad“. Pred tobom je prilika da provedeš godinu dana na međi dva kontinenta najlepše svetske prestonice i bliske Turske, gostoljubive kulture. A kako da to postigneš? Kroz Global Talent plaćene stručne prakse u inostranstvu.

Global Talent je internacionalni program plaćenih praksi u inostranstvu u okviru studentske organizacije AIESEC. Program je namenjen mladim i ambicioznim ljudima koji žele da rade na ličnim veštinama, kao i da upoznaju druge kulture. Za program se mogu prijaviti studenti završnih godina osnovnih ili master studija i postdiplomci, koji žele da usavrše svoje lične i profesionalne veštine. Prakse traju od 3 do 18 meseci i plaćene su na mesečnom nivou, u visini prosečne plate u zemlji boravka. Global Talent prakse obuhvataju tri oblasti: Edukacija, Marketing i Informacione Tehnologije. U okviru njih možete pronaći veliki broj različitih pozicija i radnih mesta.

Samo jedna od ovih praksi je predavanje engleskog jezika u Istanbulu, Turska. Ako se odlučiš za ovu praksu, imaćeš priliku da radiš u nevladinom sektoru Turske i upoznaš način rada i kulturu koju oni vrednuju. Predavaćeš engleski jezik učenicima različite starosne dobi, organizovaćeš radionice, predavanja, aktivnosti… Pred tobom je prilika da praktično iskustvo predavača i učitelja stekneš radeći u inostranstvu uz upoznavanje različitih kultura i sticanje veština koje će nadograditi tvoje formalno obrazovanje.

Ukoliko želite da se više informišete o daljem procesu učešća na ovom programu praksi klikni ovde i pročitaj brojna iskustva mladih ljudi koji su već doživeli Global Talent iskustvo, ili se prijavi direktno na sledećem linku i bićeš kontaktiran/a u roku od 48h.

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 120 zemalja sveta, predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno-odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.

AIESEC na Univerzitetu Metropolitan
Nevena Feliks
Potpredsednica za odnose sa javnošću
Mob: +381.60.353.65.57
E-mail: [email protected]

24/11/2016 13:57

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments