Otvoren predupis za najtraženije IT studije u regionu: generacijo 2025/26, vaša šansa je stigla!

25/10/2024 11:22

Otvoren predupis za najtraženije IT studije u regionu: generacijo 2025/26, vaša šansa je stigla!

Brucoši su već zauzeli svoja mesta i započeli uzbudljivo putovanje na ITS-u, a sada Visoka škola strukovnih studija za informacione tehnologije najavljuje odlične vesti za buduće IT profesionalce – početak predupisa za generaciju 2025/26! Ovo je vaša prilika da se pridružite najperspektivnijim IT studijama u regionu i obezbedite svoje mesto unapred, po najpovoljnijim uslovima.

Ne propustite priliku – osigurajte svoju budućnost već sada!

S obzirom na ogromno interesovanje koje vlada svake godine, ITS je odlučio da otvori predupis ranije, kako bi svi koji sanjaju o IT karijeri dobili šansu da zauzmu svoje mesto. Oni koji iskoriste mogućnost prijave pre kraja meseca uživaće u najboljim pogodnostima i nižim cenama školarine.

ITS – Više od obrazovanja, ovo je prvi korak ka karijeri iz snova

Studiranje na ITS-u znači biti deo zajednice koja kombinuje teoriju i praksu u najmodernijem IT okruženju. ITS su osnovale vodeće regionalne kompanije – LINKgroup i Comtrade, pa su studenti svakodnevno povezani sa realnim poslovnim izazovima.

Studenti ITS-a su odmah nakon završetka studija spremni za tržište rada, zahvaljujući znanjima i veštinama koje stiču kroz rad na konkretnim projektima. Diplomci ove škole zaposleni su u nekim od najvećih kompanija u regionu, uključujući Comtrade, Orion Telekom, Yettel, Saga i mnoge druge kompanije. Njihovi završni projekti koriste se u važnim institucijama kao što su Uprava carina i APR, a vaše ideje mogu postati deo sledećeg velikog IT rešenja!

Reakreditovani programi koji prate najnovije svetske IT trendove

ITS se ponosi svojim modernim i ažuriranim programima, koji su sada reakreditovani i usklađeni sa najnovijim svetskim standardima. Na osnovnim i master studijama možete birati između sledećih programa:

  • Informacione tehnologije: Naučite sve o razvoju softverskih rešenja kroz rad na projektima – od prve linije koda do finalne implementacije. Otkrijte svet veb-programiranja, veštačke inteligencije, nauke o podacima i cloud i edge computinga!
  • Digitalna multimedija: Oslobodite svoju kreativnost i savladajte alate za grafički dizajn, 3D animaciju, produkciju i interaktivne multimedijalne sadržaje.
  • Master informacione tehnologije: Usavršite se u oblastima kao što su cloud computing, big data, mobilni razvoj i digitalna forenzika – i postanite stručnjak spreman za velike izazove.
  • Master digitalna multimedija: Kroz napredne tehnike 3D animacije i interaktivnog dizajna, pripremite se za vođenje projekata u dinamičnom digitalnom okruženju.

Prijavite se odmah – mesta se brzo popunjavaju!

Ako sanjate o karijeri u IT industriji, nemojte čekati! Predupis traje samo do kraja meseca, a mesta se brzo popunjavaju. Iskoristite priliku da budete deo najtraženijeg IT obrazovanja u regionu i obezbedite sebi mesto na ITS-u po najboljim uslovima.

Ne dozvolite da vas prilika za uspešnu IT karijeru zaobiđe – prijavite se sada i napravite prvi korak ka ostvarenju svojih profesionalnih snova!

25/10/2024 11:22

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments