Fakultet inženjerskih nauka – Kragujevac

Adresa: Sestre Janjić br.6, Kragujevac
Telefon: 034/335-990
Email: kontakt@fink.rs

Fakultet inženjerskih nauka Univerziteta u Kragujevcu osnovan je na inicijativu bivšeg sreza Kragujevac i Mašinskog fakulteta u Beogradu. Od svog osnivanja do danas fakultet se razvija, uz prostorno, kadrovsko i materijalno jačanje. Cilj ove ustanove je podizanje kvaliteta svih nivoa studija, povećanje interesovanja za inženjerske nauke, stalno usavršavanje studijskih programa i uvođenje novih, razvijanje naučno-istraživačke misli, stvaranje kvalitetnog naučno-istraživačkog kadra i dr. Nastava se odvija na tri nivoa studija u skladu sa Bolonjskom deklaracijom.

POMOĆ PRI IZBORU FAKULTETA ILI VISOKE ŠKOLE

Ne znate šta da upišete ili se dvoumite između više fakulteta ili visokih škola? Portal Edukacija, pomaže vam pri izboru fakulteta kroz test profesionalne orijentacije uz nadzor stručnog tima. Napravite pravi izbor i usmerite svoju karijeru na pravi put!.

DETALJNIJE

OSTVARI POPUST NA ŠKOLARINU I DO 20%!

Ostvarite popust na školarinu prilikom upisa privatnog fakulteta ili visoke škole i uštedite i do 20%. Sačuvajte vreme i novac, a brigu o upisu prepustite nama. Ustanove sa kojima sarađujemo su najbolje privatne obrazovne ustanove u zemlji!

DETALJNIJE

ŽELIŠ DA STUDIRAŠ U INOSTRANSTVU?

Ukoliko ste se odlučili da studije nastavite u inostranstvu, za to postoji posebna procedura, a naš stručni tim će biti uz vas tokom celog procesa. Pomažemo vam u pripremi dokumentacije, posredujemo prilikom upisa, pomažemo u odabiru fakulteta.

DETALJNIJE

SMEROVI - FAKULTET INŽENJERSKIH NAUKA

PRIJEMNI ISPIT I USLOVI UPISA - FAKULTET INŽENJERSKIH NAUKA

TESTOVI ZA PRIJEMNI - FAKULTET INŽENJERSKIH NAUKA

BROJ MESTA - FAKULTET INŽENJERSKIH NAUKA

KONAČNE I PRELIMINARNE RANG LISTE IZ PRETHODNIH GODINA - FAKULTET INŽENJERSKIH NAUKA

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

4
Komentari:

Vaša email adresa neće biti objavljena.
Sva polja su obavezna*

2 Komentara
2 Replika
2 Pratioci
 
Najviše reakcija
Najposećenija diskusija
najnoviji najnoviji najviše glasova
MasinacStari

Student ima pravo samo jednom da bude na budžetu, a ovaj sa 39 i 54 je verovatno vec studirao na nekom fakultetu i iskoristio budžet.

Petar Milivojević

Zna li neko kako je moguće da čovek koji ima 39 botova uspeh i 54 boda prijemni ne bude na budžetu, a čovek sa 27, 24 bude?

Nidza

prosto jedan je imao dobru vezu a drugi nije..

Masinac

Ovo je laz