Back to homepage

Upis na fakultete u Novom Sadu 2018/2019

Na Univerzitetu u Novom Sadu studira oko 50.000 studenata, na više od 300 akreditovanih studijskih programa, a zaposleno je oko 5.000 zaposlenih. Pored ustanova sa sedištem u Novom Sadu, u sklopu Novosadskog univerziteta nalaze se i ustanove sa sedištem u Zrenjaninu, Somboru i Subotici.

POMOĆ PRI IZBORU FAKULTETA ILI VISOKE ŠKOLE

Ne znate šta da upišete ili želite da se prebacite na drugi fakultet? Portal Edukacija, pomaže vam pri izboru fakulteta kroz test profesionalne orijentacije. Takođe, posredujemo prilikom prebacivanja sa jednog na drugi fakultet ili visoku školu.

DETALJNIJE

OSTVARI POPUST NA ŠKOLARINU I DO 20%!

Ostvarite popust na školarinu prilikom upisa privatnog fakulteta ili visoke škole i uštedite i do 20%. Sačuvajte vreme i novac, a brigu o upisu prepustite nama. Ustanove sa kojima sarađujemo su najbolje privatne obrazovne ustanove u zemlji!

DETALJNIJE

ŽELIŠ DA STUDIRAŠ U INOSTRANSTVU?

Ukoliko ste se odlučili da studije nastavite u inostranstvu, za to postoji posebna procedura, a naš stručni tim će biti uz vas tokom celog procesa. Pomažemo vam u pripremi dokumentacije, posredujemo prilikom upisa, pomažemo u odabiru fakulteta.

DETALJNIJE

Termini upisa na fakultete i visoke škole u Novom Sadu

Prijemni ispiti na fakultetima univerziteta u Novom Sadu odvijaće se od 20. juna, do 3. jula. Nakon prijemnog ispita sledi procedura upisa, a dokumenta za upis predavaće se od 6. do 18. jula u zavisnosti od ustanove.

Dokumenta za upis na fakultete u Novom Sadu

  • Svedočanstva iz srednje škole za sva 4 razreda
  • Original diplome o položenom maturskom ispitu
  • Izvod iz matične knjige rođenih
  • Dva ŠV-20 obrasca
  • Indeks
  • Dve fotografije – 4,5 cm x 3,5 cm
  • Dokaz o uplati školarine (za one koji upisuju studije na samofinansiranju)

Fakulteti Univerziteta u Novom Sadu

Visoke škole u Novom Sadu

Privatni fakulteti u Novom Sadu