PMF: Besplatna pripremna nastava iz biologije!

25/02/2019 13:03

PMF: Besplatna pripremna nastava iz biologije!

Pored dugogodišnjih besplatnih priprema iz hemije i matematike, ove godine na PMF-u održava se i priprema iz biologije.

PMF pripreme za upis: Biologija

Nastava obuhvata sadržaje koji su obrađeni u gimnazijskim udžbenicima biologije za prirodno-matematički smer, a koje je izdao Zavod za izdavanje udžbenika iz Beograda.

Cilj pripremne nastave je da pripremi buduće studente, ne samo za polaganje prijemnog ispita, već i za savladavanje nastave iz biologije i/ili biologiji srodnih predmeta na studijama.

Nastava je organizovana po celinama koje su obrađivane u okviru predmeta biologija od prvog do četvrtog razreda. Svaku od oblasti prezentuju nastavnici i saradnici Departmana za biologiju i ekologiju uz savremeni pristup nastavi.

Časovi su zamišljeni kao interaktivna nastava uz korišćenje adekvatne opreme. Pripremna nastava će biti subotom, od 2. marta do 22. juna tekuće godine u trajanju od ukupno 68 školskih časova.

Po završetku predavanja iz pojedinih oblasti, biće organizovano testiranje, analiza testa i izrada mapa uma koje će polaznicima olakšati ponavljanje obrađenog gradiva. Takođe, po završetku čitavog ciklusa pripreme, biće organizovano završno testiranje koje obuhvata kompletno gradivo biologije.

Više informacija naći ćete OVDE.

25/02/2019 13:03

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments