“Budi student jedan dan”

11/04/2016 10:12

“Budi student jedan dan”

Prirodno-matematički fakultet iz Novog Sada od 11. do 15. aprila organizuje akciju “BUDI STUDENT 1 DAN” u okviru koje srednjoškolci mogu da osete “studentski život”.

Studenti i profesori sa PMF-a će preko 200 prijavljenih srednjoškolaca provesti kroz zanimljiva predavanja, interesantne vežbe, odvesti na čuveni ručak u studentskoj menzi, na kafu u fakultetsku kantinu, pokazaće im studentski dom, čitaonicu, biblioteku, prošetaće kampusom, …

Jednom rečju, taj dan će srednjoškolci moći da BUDU STUDENTI 1 DAN!

Svako jutro, zborno mesto u 8.30 je Klub nastavnika na Departmanu za fiziku, pa pozivamo medijske kuće bilo koji dan da dođu i isprate ovu akciju.

Takođe, Studentski Parlament PMF-a, u saradnji sa Savezom studenata Prirodno-matematičkog fakulteta pozivaju maturante da 17. aprila 2016 godine dođu da provere svoje znanje za prijemni ispit. Probni prijemni će se održati u Amfiteatru “Mihajlo Pupin” na Departmanu za matematiku i informatiku sa početkom u 10 sati.

Nakon testa maturanti će imati priliku da se upoznaju sa studentima sa svakog smera kao i sa udruženjima osnovanim na PMF-u.

11/04/2016 10:12

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments