Back to homepage

Upis na fakultet u Nišu 2018/2019

Univerzitet u Nišu u svom sastavu ima trinaest državnih fakulteta, akreditovanih od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. Na fakultetima Univeziteta u Nišu studira oko 28.000 studenata, a od osnivanja pa do danas studije je završilo više od 62.000 studenata.

POMOĆ PRI IZBORU FAKULTETA ILI VISOKE ŠKOLE

Ne znate šta da upišete ili želite da se prebacite na drugi fakultet? Portal Edukacija, pomaže vam pri izboru fakulteta kroz test profesionalne orijentacije. Takođe, posredujemo prilikom prebacivanja sa jednog na drugi fakultet ili visoku školu.

DETALJNIJE

OSTVARI POPUST NA ŠKOLARINU I DO 20%!

Ostvarite popust na školarinu prilikom upisa privatnog fakulteta ili visoke škole i uštedite i do 20%. Sačuvajte vreme i novac, a brigu o upisu prepustite nama. Ustanove sa kojima sarađujemo su najbolje privatne obrazovne ustanove u zemlji!

DETALJNIJE

ŽELIŠ DA STUDIRAŠ U INOSTRANSTVU?

Ukoliko ste se odlučili da studije nastavite u inostranstvu, za to postoji posebna procedura, a naš stručni tim će biti uz vas tokom celog procesa. Pomažemo vam u pripremi dokumentacije, posredujemo prilikom upisa, pomažemo u odabiru fakulteta.

DETALJNIJE

Termini upisa na fakultete u Nišu

Polaganje prijemnih ispita obaviće se u periodu od 1. do 4. jula. dok ceo upisni proces traje 26. juna kada počinje predaja dokumenata za polaganje prijemnog ispita, pa sve do 18. jula koji je krajnji rok za upis studenata na fakultet u Nišu.

Dokumenat za upis na fakultete u Nišu

  • Svedočanstva iz srednje škole
  • Original diplome o položenom maturskom ispitu
  • Izvod iz matične knjige rođenih
  • Dva ŠV-20 obrasca
  • Indeks
  • Dve fotografije – 4,5 cm x 3,5 cm
  • Dokaz o uplati školarine (za one koji upisuju studije na samofinansiranju)

Fakulteti Univerziteta u Nišu

Visoke škole u Nišu

Privatni fakulteti i visoke škole u Nišu