Back to homepage

Visoka tehnička škola strukovnih studija – Niš

Adresa: Aleksandra Medvedeva 20, Niš
Telefon: 018/588-211
Email: [email protected]

Preteča današnje Visoke tehničke škole je Viša škola za obrazovanje radnika – Stanko Paunović koja je osnovana 1976. godine. Do dan danas škola je nekoliko puta menjala studijske programe i naziv, uvodila nove smerove, da bi danas bila savremena i moderna ustanova obrazovnog karaktera – Visoka tehnička škola strukovnih studija sa sedištem u Nišu. Osnovni zadatak škole je stvaranje visokoobrazovanog kadra u oblasti Tehničko – tehnološke nauke. Studijski programi su koncipirani po uzoru na najviše standarde. Nastava se odvija kroz osnovne stukovne studije i specijalističke strukovne studije.

POMOĆ PRI IZBORU FAKULTETA ILI VISOKE ŠKOLE

Ne znate šta da upišete ili želite da se prebacite na drugi fakultet? Portal Edukacija, pomaže vam pri izboru fakulteta kroz test profesionalne orijentacije. Takođe, posredujemo prilikom prebacivanja sa jednog na drugi fakultet ili visoku školu.

DETALJNIJE

OSTVARI POPUST NA ŠKOLARINU I DO 20%!

Ostvarite popust na školarinu prilikom upisa privatnog fakulteta ili visoke škole i uštedite i do 20%. Sačuvajte vreme i novac, a brigu o upisu prepustite nama. Ustanove sa kojima sarađujemo su najbolje privatne obrazovne ustanove u zemlji!

DETALJNIJE

ŽELIŠ DA STUDIRAŠ U INOSTRANSTVU?

Ukoliko ste se odlučili da studije nastavite u inostranstvu, za to postoji posebna procedura, a naš stručni tim će biti uz vas tokom celog procesa. Pomažemo vam u pripremi dokumentacije, posredujemo prilikom upisa, pomažemo u odabiru fakulteta.

DETALJNIJE

SMEROVI - VISOKA TEHNIČKA ŠKOLA STRUKOVNIH STUDIJA

PRIJEMNI ISPIT I USLOVI ZA UPIS - VISOKA TEHNIČKA ŠKOLA STRUKOVNIH STUDIJA

TESTOVI ZA PRIJEMNI - VISOKA TEHNIČKA ŠKOLA STRUKOVNIH STUDIJA

BROJ MESTA - VISOKA TEHNIČKA ŠKOLA STRUKOVNIH STUDIJA

KONAČNE I PRELIMINARNE RANG LISTE IZ PRETHODNIH GODINA

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments