Back to homepage

Studiranje u Malmeu

Studiranje u Malmeu – Studentska populacija je raznovrsna, studenti dolaze iz 106 različitih zemalja. Većina programa uključuje studente iz svih delova sveta što znači da ćete imati kolege iz zemalja od Kine do Čilea.

ŽELIŠ DA STUDIRAŠ U INOSTRANSTVU?

Ukoliko ste se odlučili da studije nastavite u inostranstvu, za to postoji posebna procedura, a naš stručni tim će biti uz vas tokom celog procesa. Pomažemo vam u pripremi dokumentacije, posredujemo prilikom upisa, pomažemo u odabiru fakulteta.

DETALJNIJE

POMOĆ PRI IZBORU FAKULTETA ILI VISOKE ŠKOLE

Ne znate šta da upišete ili želite da se prebacite na drugi fakultet? Portal Edukacija, pomaže vam pri izboru fakulteta kroz test profesionalne orijentacije. Takođe, posredujemo prilikom prebacivanja sa jednog na drugi fakultet ili visoku školu.

DETALJNIJE

OSTVARI POPUST NA ŠKOLARINU I DO 20%!

Ostvarite popust na školarinu prilikom upisa privatnog fakulteta ili visoke škole i uštedite i do 20%. Sačuvajte vreme i novac, a brigu o upisu prepustite nama. Ustanove sa kojima sarađujemo su najbolje privatne obrazovne ustanove u zemlji!

DETALJNIJE

Studije u Malmeu

Studije u Malmeu – Skoro svi stanovnici Švedske govore engleski i često ga koriste. Neće vam biti potrebno da naučite još neki jezik kako biste se snašli. Ako želite da naučite švedski, većina fakulteta nudi časove iz ovog jezika pa ćete lako savladati osnove i napredovati. Odnosi između studenata i profesora su otvoreni i neformalni, podstiču vas da stvarate sopstvena mišljena i donosite dobre odluke. Grupe na predavanjima su male što ostavlja dovoljno prostora za dijalog i saradnju.

Fakulteti i univerziteti u Malmeu – Švedski univerziteti su poznati po istraživačkom radu, samostalnom mišljenju i strogoj kontroli kvaliteta, na unutrašnjem i spoljašnjem nivou. Švedski obrazovni sistem je drugi u svetu, a prvi u poređenju sa GDP-om. Pored prisustva i aktivnosti na predavanjima, od studenata se očekuje i posvećen rad van fakulteta, individualno i u grupama sa kolegama. Detaljnije o upisu na fakultete u Malmeu pogledajte OVDE.

Lista fakulteta i univerziteta – Malme.

Univerziteti / Fakulteti u Malmeu

Malmö University:

  • The Faculty of Technology and Society
  • The Faculty of Culture and Society
  • The Faculty of Education and Society
  • The Faculty of Odontology
  • The Faculty of Health and Society

Pogledajte još