Back to homepage

Studiranje u Solunu

Studiranje u Solunu – Solun ili Tesaloniki je drugi po veličini, ali i značaju, grad u Grčkoj. Zajedno sa Atinom predstavlja obrazovni centar sa velikim brojem domaćih i stranih studenata.

ŽELIŠ DA STUDIRAŠ U INOSTRANSTVU?

Ukoliko ste se odlučili da studije nastavite u inostranstvu, za to postoji posebna procedura, a naš stručni tim će biti uz vas tokom celog procesa. Pomažemo vam u pripremi dokumentacije, posredujemo prilikom upisa, pomažemo u odabiru fakulteta.

DETALJNIJE

POMOĆ PRI IZBORU FAKULTETA ILI VISOKE ŠKOLE

Ne znate šta da upišete ili želite da se prebacite na drugi fakultet? Portal Edukacija, pomaže vam pri izboru fakulteta kroz test profesionalne orijentacije. Takođe, posredujemo prilikom prebacivanja sa jednog na drugi fakultet ili visoku školu.

DETALJNIJE

OSTVARI POPUST NA ŠKOLARINU I DO 20%!

Ostvarite popust na školarinu prilikom upisa privatnog fakulteta ili visoke škole i uštedite i do 20%. Sačuvajte vreme i novac, a brigu o upisu prepustite nama. Ustanove sa kojima sarađujemo su najbolje privatne obrazovne ustanove u zemlji!

DETALJNIJE

Studije u Solunu

Studije u Solunu – Cene školarina zavise od univerziteta i fakulteta koji želite da upišete. Prosečna cena za studente iz zemalja van EU iznosi oko 1.500 evra godišnje. U cenu su uračunate i knjige. Studenti imaju besplatno zdravstveno osiguranje i smanjene cene za javni prevoz.

Univerziteti i fakulteti u Solunu – Za upis na fakultete u Solunu potreban vam je prijavni formular koji se dobija od grčkog ministarstva prosvete nakon što predate sve potrebne papire i potvrdu o prethodnom obrazovanju. Detaljnije o upisu i dokumentima za upis na fakultete u Solunu pogledajte OVDE.

Lista fakulteta i univerziteta u Solunu.

Univerzitet / Fakultet u Solunu

  • Ecclesiastical Academy of Thessaloniki
  • Aristotle University of Thessaloniki
  • Alexander Technological Educational Institute of Thessaloniki
  • University of Macedonia
  • International Hellenic University

Pogledajte još