Back to homepage

Studiranje u Brnu

Studiranje u Brnu – Brno je drugi po veličini grad u Češkoj. Nalazi se na dva sata vožnje od tri evropske prestonice, Beča, Praga i Bratislave. Sve više studenata bira Brno kao mesto za dalje obrazovanje, prevashodno zbog kvalitetnih studijskih programa i velikog broja drugih studenata u samom gradu koji je postaje studentski centar u “srcu Evrope”.

ŽELIŠ DA STUDIRAŠ U INOSTRANSTVU?

Ukoliko ste se odlučili da studije nastavite u inostranstvu, za to postoji posebna procedura, a naš stručni tim će biti uz vas tokom celog procesa. Pomažemo vam u pripremi dokumentacije, posredujemo prilikom upisa, pomažemo u odabiru fakulteta.

DETALJNIJE

POMOĆ PRI IZBORU FAKULTETA ILI VISOKE ŠKOLE

Ne znate šta da upišete ili želite da se prebacite na drugi fakultet? Portal Edukacija, pomaže vam pri izboru fakulteta kroz test profesionalne orijentacije. Takođe, posredujemo prilikom prebacivanja sa jednog na drugi fakultet ili visoku školu.

DETALJNIJE

OSTVARI POPUST NA ŠKOLARINU I DO 20%!

Ostvarite popust na školarinu prilikom upisa privatnog fakulteta ili visoke škole i uštedite i do 20%. Sačuvajte vreme i novac, a brigu o upisu prepustite nama. Ustanove sa kojima sarađujemo su najbolje privatne obrazovne ustanove u zemlji!

DETALJNIJE

Studije u Brnu

Studije u Brnu pohađa veliki broj stranih studenata koji imaju priliku da učestvuju na velikom broju međunarodnih projekata. Veliki broj studenata dođe putem projekata razmene.

Fakulteti i univerziteti u Brnu pružaju studentima kvalitetno obrazovanje, zasnovano na principima Bolonjske deklaracije. Studenti koji žele da se upišu treba da pošalju popunjen formular prijave koji se preuzima direktno sa sajta odabranog univerziteta. Često se popunjava elektronski. Detaljnije o upisu na fakultete u Češkoj pogledajte OVDE.

Pogledajte listu fakulteta u Brnu.

Univerziteti / Fakulteti u Brnu

  • Masaryk University
  • Mendel University Brno
  • University of Veterinary and Pharmaceutical Sciences
  • Brno University of Technology
  • University of Defence
  • Brno International Business School
  • Vysoká škola Karla Engliše

Pogledajte još