Back to homepage

Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja – Niš

Adresa: Čarnojevića 10a, Niš
Telefon: 018/510-900
Email: [email protected] 

Viša pedagoška škola u Nišu osnovana je 1948. godine i ona predstavlja preteču današnjeg Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja. Ova državna visokoškolska ustanova radi u sklopu Univerziteta u Nišu. Od 2007. godine nastava se odvija u skladu sa Bolonjskom deklaracijom. Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja završilo je više od 2.000 studenata.

Nastava se odvija na 3 nivoa studija kroz: osnovne strukovne, osnovne akademske, specijalističke strukovne, master akademske i doktorske studije. Doktorsku disertaciju odbranilo je preko 60 studenta.

POMOĆ PRI IZBORU FAKULTETA ILI VISOKE ŠKOLE

Ne znate šta da upišete ili se dvoumite između više fakulteta ili visokih škola? Portal Edukacija, pomaže vam pri izboru fakulteta kroz test profesionalne orijentacije uz nadzor stručnog tima. Napravite pravi izbor i usmerite svoju karijeru na pravi put!.

DETALJNIJE

OSTVARI POPUST NA ŠKOLARINU I DO 20%!

Ostvarite popust na školarinu prilikom upisa privatnog fakulteta ili visoke škole i uštedite i do 20%. Sačuvajte vreme i novac, a brigu o upisu prepustite nama. Ustanove sa kojima sarađujemo su najbolje privatne obrazovne ustanove u zemlji!

DETALJNIJE

ŽELIŠ DA STUDIRAŠ U INOSTRANSTVU?

Ukoliko ste se odlučili da studije nastavite u inostranstvu, za to postoji posebna procedura, a naš stručni tim će biti uz vas tokom celog procesa. Pomažemo vam u pripremi dokumentacije, posredujemo prilikom upisa, pomažemo u odabiru fakulteta.

DETALJNIJE

FAKULTET SPORTA I FIZIČKOG VASPITANJA NIŠ - SMEROVI

PRIJEMNI ISPIT I USLOVI UPISA - FAKULTET SPORTA I FIZIČKOG VASPITANJA

BROJ MESTA - FAKULTET SPORTA I FIZIČKOG VASPITANJA

KONAČNE I PRELIMINARNE RANG LISTE - FAKULTET SPORTA I FIZIČKOG VASPITANJA

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

1 Comment
najnoviji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Ανθος μακρης
3 godine ranije

ja sam iz grcke i hocu da znam ako moze dobiem master akademske studie(1godine) iz daline ali na engleskom jezik ?