Back to homepage

Fakultet medicinskih nauka – Kragujevac

Adresa: Svetozara Markovića 69, Kragujevac
Telefon: 034/306-800
Email: [email protected]

Fakultet medicinskih nauka u Kragujevcu je državna visokoškolska ustanova na kojoj je od osnivanja diplomiralo preko 2.000 studenata. Fakultet studije organizuje na nivou osnovnih strukovnih, integrisanih akademskih i doktorskih akademskih studija. Osnovna delatnost fakulteta je obrazovanje kvalitetnih stručnjaka i naučnika u oblasti biomedicine. Pored obrazovanja studenata, fakultet se bavi i eksperimentalnim i kliničkim istraživanjima u oblasti medicine, farmacije i stomatologije.

POMOĆ PRI IZBORU FAKULTETA ILI VISOKE ŠKOLE

Ne znate šta da upišete ili se dvoumite između više fakulteta ili visokih škola? Portal Edukacija, pomaže vam pri izboru fakulteta kroz test profesionalne orijentacije uz nadzor stručnog tima. Napravite pravi izbor i usmerite svoju karijeru na pravi put!.

DETALJNIJE

OSTVARI POPUST NA ŠKOLARINU I DO 20%!

Ostvarite popust na školarinu prilikom upisa privatnog fakulteta ili visoke škole i uštedite i do 20%. Sačuvajte vreme i novac, a brigu o upisu prepustite nama. Ustanove sa kojima sarađujemo su najbolje privatne obrazovne ustanove u zemlji!

DETALJNIJE

ŽELIŠ DA STUDIRAŠ U INOSTRANSTVU?

Ukoliko ste se odlučili da studije nastavite u inostranstvu, za to postoji posebna procedura, a naš stručni tim će biti uz vas tokom celog procesa. Pomažemo vam u pripremi dokumentacije, posredujemo prilikom upisa, pomažemo u odabiru fakulteta.

DETALJNIJE

SMEROVI - FAKULTET MEDICINSKIH NAUKA

PRIJEMNI ISPIT I USLOVI UPISA - FAKULTET MEDICINSKIH NAUKA

TESTOVI ZA PRIJEMNI - FAKULTET MEDICINSKIH NAUKA

BROJ MESTA - FAKULTET MEDICINSKIH NAUKA

KONAČNE I PRELIMINARNE RANG LISTE IZ PRETHODNIH GODINA

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments