Back to homepage

Studiranje u Lisabonu

Studiranje u Lisabonu – Lisabon je prestonica Portugala i sa više od pola miliona stanovnika je najveći grad ove države. Lisabon je važan finansijski, istorijski, kulturni i turistički centar ne samo Portugala, već i cele Evrope. Veći deo stanovništva govori engleski jezik pa je stranim studentima lako da se snađu i uživaju u ovoj prelepoj zemlji.

ŽELIŠ DA STUDIRAŠ U INOSTRANSTVU?

Ukoliko ste se odlučili da studije nastavite u inostranstvu, za to postoji posebna procedura, a naš stručni tim će biti uz vas tokom celog procesa. Pomažemo vam u pripremi dokumentacije, posredujemo prilikom upisa, pomažemo u odabiru fakulteta.

DETALJNIJE

POMOĆ PRI IZBORU FAKULTETA ILI VISOKE ŠKOLE

Ne znate šta da upišete ili želite da se prebacite na drugi fakultet? Portal Edukacija, pomaže vam pri izboru fakulteta kroz test profesionalne orijentacije. Takođe, posredujemo prilikom prebacivanja sa jednog na drugi fakultet ili visoku školu.

DETALJNIJE

OSTVARI POPUST NA ŠKOLARINU I DO 20%!

Ostvarite popust na školarinu prilikom upisa privatnog fakulteta ili visoke škole i uštedite i do 20%. Sačuvajte vreme i novac, a brigu o upisu prepustite nama. Ustanove sa kojima sarađujemo su najbolje privatne obrazovne ustanove u zemlji!

DETALJNIJE

Studije u Lisabonu

Studije u Lisabonu – Veći deo stanovništva govori engleski jezik pa je stranim studentima lako da se snađu i uživaju u ovoj prelepoj zemlji. Prosečne cene za osnovne i master studije iznose od 950 do 1.250 evra po godini. Za doktorske studije, prosečna školarina je od 2.500 do 3.000 evra po godini.

Univerziteti i fakulteti u Lisabonu – kako bi se upisali na neki od fakulteta u Lisabonu, potrebno je pripremiti potvrdu o prethodnom obrazovanju i proveriti sa portugalskom ambasadom da li je vaša diploma priznata u Portugalu i da li je potrebno da se overi. Prijave za upis uglavnom se šalju elektronskim putem. Detalčjnije o upisu na fakultete u Lisabonu pogledajte OVDE.

Lista fakulteta i univerziteta u Lisabonu.

Univerziteti / Fakulteti u Lisabonu

  • University of Lisbon
  • Universidade Nova de Lisboa
  • Universidade Catolica Portuguesa
  • Technical University of Lisbon
  • Lisbon University Institute
  • Lusiada University
  • Universidade Autónoma de Lisboa
  • Católica Lisbon Business and Economics
  • Nova School of Business and Economics

Pogledajte još