Back to homepage

Poslovni fakultet

singidunumAdresa: Železnicka 5, Valjevo
Telefon: 014/292-610
Website: www.pfv.singidunum.ac.rs
Email: [email protected]

Poslovni fakultet u Valjevu je privatna visokoškolska ustanova koja radi u sastavu Univerziteta Singidunum. Realizuje četvorogodišnje osnovne akademske studije kao i master studije u trajanju od jedne godine. Uvođenjem evropskog sistema prenosa bodova ECTS nastavni plan i program je usklađen sa Bolonjskom deklaracijom. Nastava se odvija na dva nivoa studija, kroz osnovne akademske i master akademske studije.

PRIJEMNI ISPIT I USLOVI UPISA

Pravo na konkurs za upis u prvu godinu osnovnih studija imaju kandidati koji imaju završenu srednju školu svih zanimanja u četvorogodišnjem trajanju i koji polože prijemni ispit.

Prijemni ispit razlikuje se u zavisnosti od smera:

  • Prijemni ispit na studijskom programu Finansije i bankarstvo polaže se u vidu stručnog testa, testa opšte informisanosti i eseja na jednu od 20 ponuđenih tema.
  • Prijemni ispit na studijskom programu Računovodstvo i revizija polaže se u vidu stručnog testa, testa opšte informisanosti i eseja na jednu od 20 ponuđenih tema.
  • Prijemni ispit na studijskom programu Poslovna informatika polaže se u vidu stručnog testa, testa opšte informisanosti i eseja na jednu od 20 ponuđenih tema.
  • Prijemni na studijskom programu Turizam i hotelijerstvo polaže se kroz pisanje i prezentovanje eseja na zadatu temu i poslovnog intervjua.
  • Prijemni ispit na studijskom programu Poslovno pravo  polaže se u vidu testa opšte informisanosti i eseja na jednu od 20 ponuđenih tema.
🎓KONKURS ZA UPIS 2014/2015

Školarina iznosi 1.000 evra u dinarskoj protivvrednosti.

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments