Back to homepage

Fakultet za uslužni biznis “FABUS” – Sremska Kamenica

educonsAdresa: Vojvode Putnika 87, Sremska Kamenica
Telefon: 021/489-36-10
Website: www.educons.edu.rs
Email: [email protected]

Fakultet za uslužni biznis, u sklopu Univerziteta Educons, pridružio se ovom univerzitetu tek sedam godina nakon svog osnivanja. U ovoj visokoškolskoj ustanovi organizuju se studije iz oblasti menadžmenta u uslugama, na kojima studenti stiču potrebne veštine kako bi bili spremni za rešavanje određenih zadataka pre svega u oblasti upravljanja organizacijama.

Fakultet za uslužni biznis – Fabus, realizuje moderne studijske programe, sastavljene po najvišim evropskim i svetskim standardima. Obezbeđuje odlične uslove za rad, a nastava se odvija primenom savremene tehnike. Studentima se omogućava da po završetku studija, poseduju znanja koja im omogućavaju da rešavaju konkretne probleme u savremenom poslovanju.

PRIJEMNI ISPIT I USLOVI UPISA

Pravo na konkurs za upis u prvu godinu osnovnih studija imaju kandidati koji imaju završenu srednju školu svih zanimanja u četvorogodišnjem ili trogodišnjem trajanju i koji polože prijemni ispit.

Na prijemnom ispitu polaže se test opšte informisanosti.

🎓KONKURS ZA UPIS 2014/2015

Školarina iznosi 1.390 evra u dinarskoj protivvrednosti.

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments