Back to homepage

Fakultet za pravne i poslovne studije – dr Lazar Vrkatić

lazar vrkaticAdresa: General Milojka Lešjanina 17, Niš
Telefon: 018/294-222
Website: www.fpps.edu.rs
Email: [email protected]

Fakultet za pravne i poslovne studije – Niš. Misija fakulteta je razvijanje naučno-istraživačkih radova kroz naučno istraživačke projekte uz učešće studenata i profesora na naučnim, kao i na stručnim skupovima.

Savremena nastava izvodi se uz podršku stručnjaka iz zemlje i inostranstva uz primenu Bolonjske deklaracije. Poseban akcenat stavljen je na rad studenata sa mentorima, praćenju pojedinačnog razvoja studenta, timskom radu, sticanju teorijskih i praktičnih veština i znanja.

PRIJEMNI ISPIT I USLOVI UPISA

Pravo na konkurs za upis u prvu godinu osnovnih studija imaju kandidati koji imaju završenu srednju školu svih zanimanja u četvorogodišnjem trajanju i koji polože prijemni ispit.

Prijemni ispit za studijski program pravo obuhvata pitanja iz oblasti prava i istorije, koja su pripremljena iz udžbenika za srednju školu.

Prijemni ispit za studijski program menadžment u poslovno-civilnoj bezbednosti radi se u obliku testa iz opšte kulture i obrazovanja.

🎓KONKURS ZA UPIS 2014/2015

Školarina iznosi 1.550 evra. 

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments