Back to homepage

Fakultet za umetnost i dizajn

univerzitet megatrendAdresa: Bulevar Umetnosti 29, Novi Beograd
Telefon: 011/213-83-96
Website: www.fudmegatrend.net
Email: [email protected]

Fakultet za umetnost i dizajn, pripada Univerzitetu Megatrend i kao osnovni cilj postavlja školovanje kreativnih mladih ljudi koji imaju potencijal da osmisle i razviju nove mogućnosti koje će biti primenjene u raznim umetničkim disciplinama, kao i sposobnost da ih primene na tržištu. Studijski programi su rađeni po najvišim standardima i poštuju principe Bolonjske deklaracije.

Fakultet za umetnost i dizajn, pri Univerzitetu Megatrend, svakodnevno je posvećen poboljšanju kvaliteta studija, kako bi postigao ciljeve i odgovorio potrebama društva u Srbiji.

PRIJEMNI ISPIT I USLOVI UPISA

Pravo na konkurs za upis u prvu godinu osnovnih studija imaju kandidati koji imaju završenu srednju školu u četvorogodišnjem trajanju i koji polože prijemni ispit.

Prijemni ispit traje dva dana:

  • PRVI DAN – polaganje ispita iz crtanja (portret ili cela figura, po živom modelu), crtež 70 x 50 cm – poneti lični pribor za crtanje, papir i ostalo je obezbeđeno.
  • DRUGI DAN – Test opšte kulture i razgovor sa komisijom.
🎓KONKURS ZA UPIS 2014/2015

Školarina iznosi 1.750 evra u dinarskoj protivvrednosti.

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments