Back to homepage

Fakultet za primenjenu ekologiju – Futura

Adresa: Požeška 83a, Beograd (Banovo brdo)singidunum
Telefon: 011/354-14-39
Website: www.futura.edu.rs
Email: [email protected]

Prva generacija studenata na Fakultetu za primenjenu ekologiju – Futura upisana je 2006. godine. Ovaj fakultet se smatra jednim od novijih u Srbiji. U svojim studijskim objedinjuju se tehničke, prirodne i društvene nauke koje su usko povezane sa ekologijom, kao i zaštitom životne sredine. Veliki deo nastave ne obavlja se u učionicama fakulteta i upravo to predstavlja jednu od prednosti ovakvih studijskih programa. Nastava se dobrim delom izvodi u prirodnim laboratorijama, parkovima, šumskim rezervatima, prirodnim dobrima, kao i u raznim istraživačkim stanicama u Valjevu, Sremskoj Mitrovici, Subotici.

Nastava je pretežno usmerena na ekonomske činioce zaštite i upravljanja životnom sredinom, upravo iz razloga što se životna sredina smatra za ekonomsko dobro.

PRIJEMNI ISPIT I USLOVI UPISA

Pravo na konkurs za upis u prvu godinu osnovnih studija imaju kandidati koji imaju završenu srednju školu u trajanju od 4 godine i koji polože prijemni ispit.

Prijemni ispit polaže se u obliku intervjua.

🎓KONKURS ZA UPIS 2014/2015

Školarina iznosi 1.600 evra u dinarskoj protivvrednosti. 

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments