Back to homepage

Fakultet za pravo, javnu upravu i bezbednost

univerzitet megatrendAdresa: Bulevar umetnosti 29, Novi Beograd
Telefon: 011/214-54-64
Website: fpjub.megatrend.edu.rs
Email: [email protected]

Fakultet za državnu upravu i administraciju je privatni fakultet koji radi u sastavu Megatrend Univeziteta. Ovaj fakultet je specijalizovan za obrazovanje kvalitetnih kadrova za rad u državno i javnoj upravi, lokalnoj samoupravi, porezima, administraciji, carini i bezbednosti.

Studije se ostvaruju na tri nivoa: osnovne, master i doktorske akademske studije. Osnovne studije su zasnovane po ugledu na najbolje inostrane institucije, traju četiri godine i posle njih se stiče zvanje diplomirani pravnik.

Osnovne akademske studije zamišljene su po ugledu na inostrane fakultete, a studentu pružaju znanja iz oblasti prava, ekonomije, političkih nauka, sociologije i informatike, koja mu mogu koristiti u radu u javnim organizacijama, kao i privrednim i socijalnim sistemima. Studije ovog stepena traju četiri godine, a posle njih stiče se zvanje diplomirani pravnik.

PRIJEMNI ISPIT I USLOVI UPISA

Pravo na konkurs za upis u prvu godinu osnovnih studija imaju kandidati koji imaju završenu srednju školu u trajanju od 4 godine i koji polože prijemni ispit.

Prijemni ispit sastoji se iz testa opšte kulture i informisanosti.

🎓KONKURS ZA UPIS 2014/2015

Upis na prvu godinu studija je besplatan.

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments