POSETITE NAS!

metropolitan logo

PROMO VIDEO

BESPLATNA PRIPREMA ZA PRIJEMNI

priprema crtanje matropolitan priprema matematika metropolitan priprema menadzment metropolitan
Back to homepage

Fakultet za menadžment FM

univerzitet metropolitanAdresa: Tadeuša Košćuška 63, Beograd
Telefon: 011/203-08-85
Website: www.metropolitan.edu.rs
Email: [email protected]

Fakultet za menadžment Univerziteta Metropolitan nudi najsavremenije studijske programe iz oblasti Inženjerskog i operacionog menadžmenta, Biznisa i marketinga i Menadžmenta u sportu. Fakultet za menadžment obrazuje buduće profesionalne i etičke lidere, spremne za izazove budućnosti u različitim sferama biznisa, koji znaju da rešavaju upravljačke zadatke ili da kreiraju i vode sopstveni biznis na bazi novih ideja.

Profesori fakulteta spadaju među vodeće tržišne eksperte u Srbiji i regionu. Svoja bogata teorijska i praktična znanja i iskustva, stečena kroz izuzetne akademske i poslovne karijere, oni prenose studentima kroz najsavremenije oblike teorijske i praktične nastave. Znanje stečeno na Fakultetu za menadžment studentima daje prednost ne samo prilikom prvog zaposlenja, nego i tokom celokupne profesionalne karijere.

STUDIJSKI PROGRAMI

BIZNIS I MARKETING //  4 godine – 240 ESPB/ECTS

Kreiran po uzoru na renomirane američke univerzitete ovaj studijski program ima najveći broj predmeta iz oblasti marketinga u Srbiji. Cilj programa je da studenti ovladaju znanjima iz oblasti upravljanja i rada na tržištu, istraživanja tržišta, upravljanja brendom, planiranja kampanja i promocije, kreiranja slogana, PR veština itd.

INŽENJERSKI I OPERACIONI MENADŽMENT //  4 godine – 240 ESPB/ECTS

Inženjerski i operacioni menadžment predstavlja najviši nivo menadžmenta u organizaciji. Studijski program obezbeđuje razumevanje tehnika i metoda planiranja, organizacije i upravljanja poslovnim procesima nabavke, proizvodnje, prodaje, distribucije, pružanja usluga, upravljanja kvalitetom, projektima, resursima, inovacijama itd.

MENADŽMENT U SPORTU //  4 godine – 240 ESPB/ECTS

U Srbiji trenutno ima preko 10.000 sportskih organizacija kojima nedostaju diplomirani menadžeri u sportu. Po Zakonu o sportu, da bi neko mogao da radi u sportu neophodno je da poseduje odgovarajuće sportsko zvanje. Student koji završi smer Menadžment u sportu osposobljen je za vođenje sportskih klubova i kompanija (Adidas, Nike, Puma…), PR u sportu, preduzetnički biznis u sportu, angažovanje u sportskoj industriji, organizovanje sportskih događaja i slično.

Master i Doktorske akademske studije

Pored OAS studija, Univerzitet Metropolitan ima Master i Doktorske akademske studije.

Master studije Univerziteta Metropolitan

Univerzitet Metropolitan realizuje master akademske studije u trajanju od jedne godine (60 ESPB) za studente koji su završili četvorogodišnje osnovne akademske studije.

Na studijske programe master akademskih studija mogu se upisati kandidati koji su prethodno ostvarili obim osnovnih akademskih studija od najmanje 240 ESPB bodova.

Master akademske studije na Univerzitetu Metropolitan traju godinu dana (nakon završenih četvorogodišnjih studija) i nose 60 ESPB.

Univerzitet Metropolitan je specifičan po režimu studija, koji se lako prilagođava mogućnostima i potrebama studenta, jer se nudi u formi internet nastave, osim za studijski program Dizajn novih medija zbog specifičnosti tehnologija koje se u tim programima koriste.

Master akademske studije organizuju se iz oblasti:

Doktorske akademske studije organizuju se iz oblasti:

PRIJEMNI ISPIT I USLOVI UPISA

Upis na Univerzitetu Metropolitan traje tokom cele godine.

Upis se može realizovati bilo kog radnog dana od 09h do 17h u službi marketinga, a prijemni ispit zakazati i polagati individualno.

Za više informacija pogledajte OVDE >>

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments