Back to homepage

Fakultet za evropski biznis i marketing

fakultet za evropski biznis i marketingAdresa: Vojvode Dobrnjca 15, Beograd
Telefon: 011/339-29-96
Website: www.febm.rs
Email: [email protected]

Fakultet za evropski biznis i marketing je privatna visokoškolska ustanova koja radi u sastavu Evropskog Univerziteta. Osnovan je 2000. godine. Ovaj fakultet upisuje do 30 kandidata godišnje, da bi održali kvalitet nastave radom u malim grupama. Studijski programi i literatura koja se koristi u nastavi su u potpunosti usklađeni sa evropskim i svetskim tokovima u obrazovanju. Na fakultetu se izučavaju sledeći stručni predmeti: Principi marketinga, Menadžment, Principi računovodstva, Evropsko kulturno okruženje, Informatika, Poslovno odlučivanje, Menadžment turizma, Menadžment marketinga, Poslovno planiranje, Novac i bankarstvo itd. Takođe, studenti se upoznaju sa tri jezika: engleskim, francuskim i italijanskim.

PRIJEMNI ISPIT I USLOVI UPISA

Pravo na konkurs za upis u prvu godinu osnovnih studija imaju kandidati koji imaju završenu srednju školu u trajanju od 4 godine i koji polože prijemni ispit.

Prijemni se sastoji iz dva dela:

  • Uspešno ocenjen intervju pri upisu.
  • Pisanje eseja na jednu od sledećih tema: Evropski integracioni procesi i uključivanje Srbije u Evropu; Vizija moje karijere; Stvaranje nove Evrope – budućnost mlade generacije; Marketing je svuda oko nas.

🎓KONKURS ZA UPIS 2014/2015

Školarina za upis na prvu godinu je besplatna.

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments