POSETITE NAS!

metropolitan logo

PROMO VIDEO

BESPLATNA PRIPREMA ZA PRIJEMNI

priprema crtanje matropolitan priprema matematika metropolitan priprema menadzment metropolitan
Back to homepage

Fakultet digitalnih umetnosti

univerzitet metropolitanAdresa: Tadeuša Košćuška 63, Beograd
Telefon: 011/203-08-85
Website: www.metropolitan.edu.rs
Email: [email protected]

Fakultet digitalnih umetnosti Univerziteta Metropolitan nudi najsavremenije studijske programe iz oblasti Grafičkog dizajna, Dizajna interaktivnih medija i Modnog dizajna. Profesori na Fakultetu digitalnih umetnosti pripadaju krugu vodećih stručnjaka iz najaktuelnijih pravaca unutar dizajna i imaju značajne akademske karijere i bogata poslovna iskustva.

Zahvaljujući njihovoj posvećenosti, studenti stiču neophodna terorijska i praktična znanja i već na prvoj godini studija imaju mogućnost da svoj rad i talenat predstave nekim od vodećih kompanija na tržištu sa kojima Univerzitet Metropolitan sarađuje, ostvarujući tako svoje prve poslovne uspehe.

STUDIJSKI PROGRAMI

GRAFIČKI DIZAJN //  4 godine – 240 ESPB/ECTS

Program Grafički dizajn oslanja se na savremene tehnologije i tradicionalna znanja. Studenti se osposobljavaju za poslove grafičkog dizajnera (vizuelni i korporativni identitet proizvoda ili kompanije, idejno grafičko rešenje logoa, dizajn štampanih materijala i sl.) uz obaveznu obuku za rad u kompjuterskim softverima kao što su Adobe Illustrator, Adobe Photoshop, In Design, FontLab Studio, Dreamweaver, itd.

DIZAJN INTERAKTIVNIH MEDIJA //  4 godine – 240 ESPB/ECTS

Dizаjn interаktivnih medijа kаo jednа od oblаsti primenjenih umetnosti, nа jedinstven nаčin objedinjuje prаktičnu i estetsku strаnu umetnosti. Ovaj studijski program usko je povezan sa novim tehnologijama i društvom. Studenti se obučavaju za izradu reklamnih spotova, animiranih filmova, web sajtova, dizajna video igara, kao i za dizajniranje mobilnih aplikacija.

MODNI DIZAJN //  4 godine – 240 ESPB/ECTS

Cilj studijskog programa Modni dizajn je da osposobi studenta da uspešno savlada profesionalna dizajnerska rešenja, u skladu sa očekivanjima i potrebama tržišta i poslodavaca. Studenti stiču praktične veštine rada na konkretnim projektima iz raznih oblasti modne industrije – od autorskih modela do industrijskih i samostalnih kolekcija.

Master i Doktorske akademske studije

Pored OAS studija, Univerzitet Metropolitan ima Master i Doktorske akademske studije.

Master studije Univerziteta Metropolitan

Univerzitet Metropolitan realizuje master akademske studije u trajanju od jedne godine (60 ESPB) za studente koji su završili četvorogodišnje osnovne akademske studije.

Na studijske programe master akademskih studija mogu se upisati kandidati koji su prethodno ostvarili obim osnovnih akademskih studija od najmanje 240 ESPB bodova.

Master akademske studije na Univerzitetu Metropolitan traju godinu dana (nakon završenih četvorogodišnjih studija) i nose 60 ESPB.

Univerzitet Metropolitan je specifičan po režimu studija, koji se lako prilagođava mogućnostima i potrebama studenta, jer se nudi u formi internet nastave, osim za studijski program Dizajn novih medija zbog specifičnosti tehnologija koje se u tim programima koriste.

Master akademske studije organizuju se iz oblasti:

Doktorske akademske studije organizuju se iz oblasti:

PRIJEMNI ISPIT I USLOVI UPISA

Upis na Univerzitetu Metropolitan traje tokom cele godine.

Upis se može realizovati bilo kog radnog dana od 09h do 17h u službi marketinga, a prijemni ispit zakazati i polagati individualno.

Za više informacija pogledajte OVDE >>

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments