Back to homepage

Visoka škola strukovnih studija za menadžment u saobraćaju

visoka skoloa strukovnih studija za menadzment u saobracaju nisAdresa: Zetska 2-4, Niš
Telefon: 018/423-82-88
Website: www.vssms.edu.rs
Email: [email protected]

Ustanova je osnovana 2005. godine pod nazivom Viša škola za menadžment u saobraćaju i carinu. Osnivač ove visokoškolske ustanove je Udruženje za unapređenje saobraćaja Srbije. Prvi studenti upisani su akademske 2005/2006. godine. Misija škole zasniva se na daljem razvoju studijskih programa primenom najviših svetskih i evropskih standarda, kako bi studije iz oblasti prava i bezbednosti, menadžmenta u saobraćaju i javnim uslugama bile što kvalitetnije. Nastava se odvija kroz osnovne strukovne i specijalističke strukovne studije.

PRIJEMNI ISPIT I USLOVI UPISA

Pravo na konkurs za upis u prvu godinu osnovnih studija imaju kandidati koji imaju završenu srednju školu svih zanimanja u četvorogodišnjem ili trogodišnjem trajanju i koji polože prijemni ispit.

Prijemni ispit škola realizuje putem kvalifikacionog testa. Kandidati sa završenom četvorogodišnjom srednjom školom, polažu kvalifikacioni (prijemni) test iz opšte kulture i informisanosti.

Kandidati sa završenom trogodišnjom srednjom školom pored testa opšte kulture i informisanosti polažu i test iz sociologije.

🎓KONKURS ZA UPIS 2014/2015

Školarina iznosi 1.390 evra u dinarskoj protivvrednosti.

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments