Back to homepage

Akademija fudbala

akademija fudbala privatnaAdresa: Deligradska 27, Beograd
Telefon: 011/365-01-37
Website: www.akademijafudbala.com
Email: [email protected]

Akademija fudbala je privatna škola, osnovana po uzoru na velik broj evropskih i svetskih škola. Kroz plan i program objedinjuje se najbolje iz domaće i svetske prakse. Škola želi da obrazuje buduće sportske trenere i lidere sportskih organizacija, saveza i klubova, rukovodioce objekata i organizatore takmičenja.

Nastavni plan i program je usklađen sa Bolonjskom deklaracijom i ostalim dokumentima EU o visokom obrazovanju. Nastava se odvija na prvom nivou studija kroz osnovne strukovne studije.

PRIJEMNI ISPIT I USLOVI UPISA

Ovu školu mogu upisati sva lica koja su završila trogodišnju ili četvorogodišnju srednju školu kao i studenti drugih fakulteta i visokih škola koji žele da iskoriste prednost već položenih ispita da upišu drugu ili treću godinu studija.

SMER ZA TRENERE

Kandidati polažu klasifikacioni (prijemni) ispit koji se sastoji iz praktične provere osnovne tehnike sporta. Prijemni ispit nije fizički zahtevan i obuhvata samo demonstraciju (prikaz) najosnovnije tehnike.

SMER ZA MENADŽERE

Kandidati polažu klasifikacioni (prijemni) ispit koji se sastoji iz kraćeg testa opšte kulture i poznavanja oblasti sporta. Testom nije obuhvaćeno stručno znanje već samo opšte poznavanje oblasti sporta. Za polaganje testa nije potrebna posebna priprema.

Sportisti i treneri dostavljaju na uvid potvrdu svog kluba ili saveza, a kandidati koji poseduju radno iskustvo u poslovima rukovođenja ili menadžmenta prilažu potvrdu kluba ili sportske organizacije koja im omogućava direktan upis na Akademiju.

🎓KONKURS ZA UPIS 2014/2015

Školarina iznosi 950 evra u dinarskoj protivvrednosti.

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments