Back to homepage

Privatni fakulteti i visoke škole u BiH

Privatni fakulteti i visoke škole u BiH svoj nastavni program usklađuju i prilagođavaju Bolonjskoj deklaraciji. Na prostoru Bosne i Hercegovine nalazi se veliki broj privatnih univerziteta kao i samostalnih fakulteta i visokih škola u privatnom vlasništvu. Na ovoj stranici izdvojili smo akreditovane visokoškolske ustanove u privatnom vlasništvu sa sedištem u Bosni i Hercegovini.

Privatne visoke škole u BiH

POMOĆ PRI IZBORU FAKULTETA ILI VISOKE ŠKOLE

Ne znate šta da upišete ili želite da se prebacite na drugi fakultet? Portal Edukacija, pomaže vam pri izboru fakulteta kroz test profesionalne orijentacije. Takođe, posredujemo prilikom prebacivanja sa jednog na drugi fakultet ili visoku školu.

DETALJNIJE

OSTVARI POPUST NA ŠKOLARINU I DO 20%!

Ostvarite popust na školarinu prilikom upisa privatnog fakulteta ili visoke škole i uštedite i do 20%. Sačuvajte vreme i novac, a brigu o upisu prepustite nama. Ustanove sa kojima sarađujemo su najbolje privatne obrazovne ustanove u zemlji!

DETALJNIJE

ŽELIŠ DA STUDIRAŠ U INOSTRANSTVU?

Ukoliko ste se odlučili da studije nastavite u inostranstvu, za to postoji posebna procedura, a naš stručni tim će biti uz vas tokom celog procesa. Pomažemo vam u pripremi dokumentacije, posredujemo prilikom upisa, pomažemo u odabiru fakulteta.

DETALJNIJE

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

1 Comment
najnoviji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Anton Celin
3 godine ranije

Agencija daje dozvolu za rad državnom kriminalnom Univerzitetu u Sarajevu.