Back to homepage

Tehnički fakultet – Bor

Adresa: Vojske Jugoslavije 12, Bor
Telefon: 030/424-555
Email: [email protected]

Tehnički fakultet u Boru osnovan je 1961. godine usled velike potrebe za stručnim kadrom iz oblasti rudarstva i metalurgije u vreme razvoja Rudarsko-topioničarskog basena Bor. Jedini je fakultet Beogradskog Univerziteta čije sedište je izmešteno van Beograda.

Misija fakulteta je formiranje visokostručnih kadrova iz oblasti tehničko-tehnoloških nauka. Studijski programi su koncipirani u skladu sa najvišim standardima. Nastavni kadar na Tehničkom fakultetu u Boru čine priznati stručnjaci kako kad nas, tako i u svetu.

POMOĆ PRI IZBORU FAKULTETA ILI VISOKE ŠKOLE

Ne znate šta da upišete ili se dvoumite između više fakulteta ili visokih škola? Portal Edukacija, pomaže vam pri izboru fakulteta kroz test profesionalne orijentacije uz nadzor stručnog tima. Napravite pravi izbor i usmerite svoju karijeru na pravi put!.

DETALJNIJE

OSTVARI POPUST NA ŠKOLARINU I DO 20%!

Ostvarite popust na školarinu prilikom upisa privatnog fakulteta ili visoke škole i uštedite i do 20%. Sačuvajte vreme i novac, a brigu o upisu prepustite nama. Ustanove sa kojima sarađujemo su najbolje privatne obrazovne ustanove u zemlji!

DETALJNIJE

ŽELIŠ DA STUDIRAŠ U INOSTRANSTVU?

Ukoliko ste se odlučili da studije nastavite u inostranstvu, za to postoji posebna procedura, a naš stručni tim će biti uz vas tokom celog procesa. Pomažemo vam u pripremi dokumentacije, posredujemo prilikom upisa, pomažemo u odabiru fakulteta.

DETALJNIJE

TEHNIČKI FAKULTET BOR - SMEROVI

PRIJEMNI ISPIT I USLOVI UPISA - TEHNIČKI FAKULTET

TESTOVI ZA PRIJEMNI - TEHNIČKI FAKULTET

BROJ MESTA - TEHNIČKI FAKULTET

KONAČNE I PRELIMINARNE RANG LISTE IZ PRETHODNIH GODINA - TEHNIČKI FAKULTET

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments