Back to homepage

Građevinski fakultet – Subotica

Adresa: Kozaračka 2a, Subotica
Telefon: 024/554-300
Email: [email protected]

Građevinski fakultet u Subotici, 2014. godine proslavio je 40 godina svog postojanja. Tokom 4 decenije svog postojanja razvio se u savremenu obrazovno-naučnu instituciju čija je osnovna delatnost obrazovanje studenata, kao i razvijanje naučno-istraživačkog rada iz oblasti građevinarstva. Studijski programi se realizuju na tri niova studija kroz: osnovne akademske, master akademske i doktorske studije. Fakultet je ostvario uspešnu saradnju sa brojnim drugim fakultetima, institutima i građevinskom operativom.

POMOĆ PRI IZBORU FAKULTETA ILI VISOKE ŠKOLE

Ne znate šta da upišete ili se dvoumite između više fakulteta ili visokih škola? Portal Edukacija, pomaže vam pri izboru fakulteta kroz test profesionalne orijentacije uz nadzor stručnog tima. Napravite pravi izbor i usmerite svoju karijeru na pravi put!.

DETALJNIJE

OSTVARI POPUST NA ŠKOLARINU I DO 20%!

Ostvarite popust na školarinu prilikom upisa privatnog fakulteta ili visoke škole i uštedite i do 20%. Sačuvajte vreme i novac, a brigu o upisu prepustite nama. Ustanove sa kojima sarađujemo su najbolje privatne obrazovne ustanove u zemlji!

DETALJNIJE

ŽELIŠ DA STUDIRAŠ U INOSTRANSTVU?

Ukoliko ste se odlučili da studije nastavite u inostranstvu, za to postoji posebna procedura, a naš stručni tim će biti uz vas tokom celog procesa. Pomažemo vam u pripremi dokumentacije, posredujemo prilikom upisa, pomažemo u odabiru fakulteta.

DETALJNIJE

SMEROVI - GRAĐEVINSKI FAKULTET

PRIJEMNI ISPIT I USLOVI UPISA - GRAĐEVINSKI FAKULTET

TESTOVI ZA PRIJEMNI - GRAĐEVINSKI FAKULTET

BROJ MESTA - GRAĐEVINSKI FAKULTET

KONAČNE I PRELIMINARNE RANG LISTE IZ PRETHODNIH GODINA - GRAĐEVINSKI FAKULTET

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments