Back to homepage

Departman za matematičke nauke – Novi Pazar

Adresa: Vuka Karadžića bb, Novi Pazar
Telefon: 020/317-754
E-mail: [email protected]

Na ovom Departmanu Državnog univerziteta u Novom Pazaru održava se nastava u oblastima matematike, informatike i fizike. Studenti stiču neophodna znanja i veštine iz tih oblasti, koje će primenjivati u proizvodnim i uslužnim delatnostima kao i u obrazovnim institucijama širom zemlje.

Studijski programi koncipirani su po modernim i fleksibilnim kriterijumima, na kojima studenti kroz nastavu stiču teorijska i praktična znanja. Nastava se izvodi u skladu sa propisima Bolonjske konvencije i to kroz osnovne akademske, master akademske i doktorske studije.

POMOĆ PRI IZBORU FAKULTETA ILI VISOKE ŠKOLE

Ne znate šta da upišete ili se dvoumite između više fakulteta ili visokih škola? Portal Edukacija, pomaže vam pri izboru fakulteta kroz test profesionalne orijentacije uz nadzor stručnog tima. Napravite pravi izbor i usmerite svoju karijeru na pravi put!.

DETALJNIJE

OSTVARI POPUST NA ŠKOLARINU I DO 20%!

Ostvarite popust na školarinu prilikom upisa privatnog fakulteta ili visoke škole i uštedite i do 20%. Sačuvajte vreme i novac, a brigu o upisu prepustite nama. Ustanove sa kojima sarađujemo su najbolje privatne obrazovne ustanove u zemlji!

DETALJNIJE

ŽELIŠ DA STUDIRAŠ U INOSTRANSTVU?

Ukoliko ste se odlučili da studije nastavite u inostranstvu, za to postoji posebna procedura, a naš stručni tim će biti uz vas tokom celog procesa. Pomažemo vam u pripremi dokumentacije, posredujemo prilikom upisa, pomažemo u odabiru fakulteta.

DETALJNIJE

SMEROVI - DEPARTMAN ZA MATEMATIČKE NAUKE

PRIJEMNI ISPIT I USLOVI UPISA - DEPARTMAN ZA MATEMATIČKE NAUKE

BROJ MESTA - DEPARTMAN ZA MATEMATIČKE NAUKE

KONAČNE I PRELIMINARNE RANG LISTE IZ PRETHODNIH GODINA

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments